Je bent hier:
In de Kijker
Opbrengst van het benefietconcert met Willem Vermandere, ten voordele van het Rode Kruis afdeling Lennik-Gooik

Neos Lennik schenkt € 2000 aan Rode Kruis voor aankoop kinderrolstoelen

 

LENNIK / GOOIK Op 02/02/2020 om 12:34

Gepubliceerd door: Freddy Kempeneer

 

Ronny Lannoo, voorzitter van Neos - Lennik/Pajottenland, het Netwerk van Ondernemende Senioren, overhandigde tijdens haar nieuwjaarsreceptie van vrijdag 31 januari een check van 2000 € aan voorzitster Anne Abeels en vicevoorzitter Edwin Rozé van het Rode Kruis afdeling Lennik- Gooik. Dat is de opbrengst van het, door de Neos-club georganiseerd, benefietconcert met het ensemble van Willem Vermandere op 8 december 2019.

 

 

 

Het lokale Rode kruis zal de som besteden aan de aankoop van, voor kinderen aangepaste rolstoelen, noodzakelijk bij hun interventies.

De actie kadert in het vijfjarig bestaan van Neos – Lennik/Pajottenland en binnen de actie “ Neos met een hart”,  gericht op steun aan belangrijke maatschappelijke projecten. Neos Lennik – Pajottenland wil daardoor ook alle vrijwilligers van het lokale Rode Kruis danken voor hun inzet .

 

Op de ingezonden foto, van links naar rechts:  Ronny  Lannoo, voorzitter van Neos Lennik – Pajottenland, Anne Abeels en Edwin Rozé, voorzitter en vicevoorzitter van het Rode Kruis, afdeling Lennik-Gooik