Je bent hier:
In de Kijker
Maandelijkse gezondheidswandeling wordt wekelijkse vrijdagwandeling

EXCLUSIEF VOOR ONZE LEDEN

Op verzoek van heel wat leden, zijn we opnieuw gestart met onze maandelijkse gezonheidswandeling, doch coronaproof:  individueel of elk in z'n eigen bubbel. Geïnteresseerden ontvingen daags voordien een mail met de cijfers van de wandelknooppunten. Onze eerste wandeling startte op vrijdag 30 oktober op de parking van het kasteel van Gaasbeek. Het werd een prachtige wandeling in het groen van ca 7 km.

En: de 'maandelijkse gezondheidswandeling' wordt nu de 'wekelijkse vrijdagwandeling'!

Neos Lennik biedt sinds begin november aan alle leden wekelijks online een nieuwe wandelroute aan, met dank aan Edith en Jeanine van ons departement ‘Bewegen is gezond’ 

Op die manier kan je in je eigen veilige bubbel de wandeling uitproberen wanneer je wilt en op je eigen tempo. Bent je niet online? Geen nood. De wandelroutes worden je in bijlage bij de nieuwsbrief bezorgd.

Beweeg gezond en win een fles Prinsheerlijk wijn, te drinken met mate(n)!!!

Zoals beloofd in onze nieuwsbrief van oktober, bekroont ons bestuur nu elke maand een wandelaar.

Het volstaat om een foto te mailen vanop de Neos-wandelroute. Een onschuldige hand (die van de voorzitter dus) trekt uit de inzendingen elke maand een winnaar. De fles 'Prinsheerlijk' wijn wordt door de Neos-facteur-van-dienst aan huis geleverd.

Ingezonden wandelfoto’s kan je hier op de site bekijken bij ‘Fotoalbum’ in de rubriek ‘wekelijkse vrijdagwandelingen’.

De winnende foto zal ook maandelijks te zien zijn in onze Nieuwsbrief!

Stuur uw wandelfoto’s naar edith.leen@outlook.be.

Rechts boven zie je de winnende foto van de maand oktober 2020 van onze leden Alice en Eddy.

Ook andere foto’s en bewegende beelden over hoe jij de lockdown beleeft zijn zeer welkom. Zo houden we er samen de moed in!

Zoals je onderstaand kan lezen, worden de 'vrijdagwandelingen' erg gewaardeerd door onze leden. Een bloemlezing:

- Bedankt, Neos Lennik, voor het doorsturen van de wandelingen. We hebben de Klavervier wandeling gedaan. Prachtig maar toch met enkele kuitenbijters en de modder kregen we er gratis bij.

- Gisteren de voorgestelde wandeling afgelopen, zeer mooi. Zeker een 8-tal koppeltjes van Neos gezien die ook de wandeling deden, dus succes!!!

- We hebben vandaag de mooie wandeling gedaan die jullie voor ons uitgestippeld hebben. Het was zonnig weer en we hebben er echt van genoten. We waren niet alleen op stap hoor. We hebben onderweg nog 3 andere Neos-koppels gezien. Een leuk babbeltje op voldoende afstand was best leuk. We kijken uit naar de volgende wandeling.

- Jullie doen dat prima als Neos-bestuur, waarvoor onze welgemeende dank. Tot een volgende keer en hopelijk tot gauw live.

- Wat een prachtig initiatief !!! Bedankt! Zo blijven we in beweging en aan elkaar denken. Ook blijven we alert tijdens de wandeling om mooie foto’s te spotten, top idee.

- Wij vinden dat een schitterend idee, als het weer het toelaat moeten we zoveel mogelijk buiten bewegen.

- Dank u, aan het ganse bestuur van NEOS Lennik, om contact met ons te houden in deze donkere periode. Laat ons hopen dat we allen gezond blijven en dat het virus snel kan bestreden worden, zodat we dan weer mekaar in levende lijve kunnen ontmoeten en genieten van leuke uitstapjes.