Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
MelodieŽn voor Miljoenen
op 15/11/2021 om 16:00 tot 18:00
Programma:


Maandag 15 november 2021

om 16 uur in Koningin Elisabethzaal Antwerpen

 

Melodieën voor Miljoenen-Dansen van Moskou tot Madrid

Een muzikale reis door Europa start vanzelfsprekend in Wenen. De Straussen zijn de nationale trots van Oostenrijk en zorgen voor vuurwerk. Met de polka “Eljèn a Magyar” van Johann Strauss maken we een excursie naar buurland Hongarije en een polonaise van Tsjaikovski brengt ons naar het magistrale Rusland. De vader van de Berlijnse operette, Paul Lincke, brengt ons daarna dichter bij huis. Natuurlijk wordt ook Parijs, het kloppende hart van Europa, niet vergeten. Offenbach, Ravel en Ganne doen de stad der liefde alle eer aan. Enkele hoogtepunten uit Bizets “Carmen” brengen ons in zwoelere sferen. Na Berlijn en Parijs is het tijd om te reizen naar zuidelijkere gebieden. In Italië aanbidden we de zon met “O sole mio” en het grillige Madrid komt dan weer tot leven in Rimski-Korsakovs “Capriccio Espagnol”.

Het symfonisch orkest van Frascati Symphonic floreert volop met dit bonte programma. De solo’s en duetten voor sopraan en tenor zorgen voor onvergetelijke hoogtepunten in dit genre. Leun achterover in je zetel, laat je meevoeren en geniet!

 

Prijs all-in: ticket categorie 2 + bus Lennik/Lennik + warme maaltijd vooraf: € 64 voor leden en € 74 voor niet-leden.

 

Inschrijven doe je door storting van het juiste bedrag vóór 5 september 2021 op de NEOS Lennik rekening BE23 7360 1788 9591 met vermelding van de naam van de deelnemer(s) + melodieën


Georganiseerd door:
Neos Nationaal