Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Lezing Ine Van Wymersch
op 17/11/2021 om 14:00 tot 17:00
Programma:

OPGELET: lezing geannuleerd!

Het gemeentebestuur van Lennik besloot alle activiteiten in het kader van de seniorenweek te annuleren gezien de stijgende besmettingscijfers.

Daardoor kan deze Neos-lezing  van de procureur Halle-Vilvoorde in zaal Trefpunt niet doorgaan.

Woensdag 17 november 2021 om 14 uur

zaal Trefpunt – Carnaalstraat 37 – Eizeringen/Lennik

Lezing door Procureur des Konings Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch

Moorden, kindermishandeling, verdachte verdwijningen … Ine Van Wymersch wordt al haar hele carrière bij justitie geconfronteerd met de verschrikkelijkste dingen die een mens kan meemaken. In 2019 legde zij de eed af als Procureur des Konings van het arrondissement Halle-Vilvoorde. Zij is de momenteel de jongste topmagistraat in België. Eerder was ze woordvoerder en jeugdmagistraat bij het parket in Brussel. “Ik geloof niet in een steriele en afstandelijke justitie”, liet ze eerder optekenen in de media.

Dat blijkt ook uit de titel van haar lezing: “ Als je wieg op drijfzand staat. Een procureur, een mens.” Het is een verwijzing naar haar recent verschenen boek. Bovendien zal de procureur haar aanpak toelichten in Halle-Vilvoorde.

De lezing van Procureur des Konings Ine Van Wymersch gaat uitzonderlijk door in feestzaal ‘Trefpunt’ in de Carnaalstraat 37 in Eizeringen-Lennik.

Naar aanleiding van de seniorenweek en met de steun van de gemeente Lennik, stelt Neos Lennik het event open voor alle Lennikse senioren.

De lezing is gratis. Breng dus zeker vrienden en kennissen mee!

Na de lezing is er gelegenheid tot napraten bij ‘het glas van de vriendschap’, aangeboden door het bestuur van Neos Lennik/Pajottenland.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en doe je vóór 31 oktober 2021 door een mail te sturen naar naar adjunct-secretaris b.chrispeels@telenet.be of naar edith.leen@outlook.be

Je kan ook telefonisch je plaats reserveren bij de voorzitter.

Georganiseerd door:
LENNIK
Locatie:
Zaal Trefpunt
Carnaalstraat 37
1750 LENNIK