Je bent hier:
Wie zijn wij?
Wie zijn wij?
NEOS, Netwerk van Ondernemende Senioren, is een vereniging voor 55-plussers die net iets meer willen in het leven. Cultuur, reizen, voordrachten, deelname aan evenementen. Met NEOS geniet je volop van je vrijgekomen tijd, in een gemoedelijke sfeer, op het ritme van de actieve senior en krijg je de kans om te netwerken binnen een groep mensen met dezelfde visie.

Neos staat voor "Netwerk van Ondernemende Senioren"

Netwerk - het werkt als een net dat door de knopen stevig wordt gemaakt en wijst naar samenwerking, naar de inzet van senioren voor elkaar en naar de verbondenheid die we nastreven. 

Ondernemend - duidt op het actieve aspect. Neos-leden vrezen geen uitdagingen, zijn dynamische mensen met zin voor initiatief, en houden ervan hun vrijgekomen tijd op een zinvolle manier in te vullen

Senioren - dé aanspreektitel bij uitstek voor onze leden.  Niet meer betrokken bij het dagelijks arbeidsproces stellen zij hun kennis, hun kunnen en hun creativiteit graag ten dienste van het "netwerk" van de leden met hun zeer verscheiden wensen en verlangens.

Deze formule valt kennelijk in de smaak,  want Neos is verspreid over heel Vlaanderen en samen met Vlaams-Brabant, één van de snelst groeiende seniorenverenigingen.  Dit geeft aan Neos niet alleen een provinciale maar tevens nationale dimensie en uitstraling.

De afdeling Lennik is opgericht in oktober 2015 en telt ondertussen, op 15 augustus 2021, reeds 215 leden!

Overigens blijft Neos ook in onze provincie en in heel Vlaanderen sterk groeien. Vlaams Brabant telt nu 36 clubs en meer dan 4.000 leden.
In heel Vlaanderen groepeert onze seniorenorganisatie al meer dan 35.000 leden!
 
Daarmee is NEOS de snelst groeiende seniorenorganisatie.

 

« Terug naar overzicht

Uw e-mail adres:
Ontvanger: CHRISPEELS, Bernadette
Onderwerp:
Uw bericht:

« Terug naar overzicht