Je bent hier:
Lid worden
Lid worden!

Een lidmaatschap voor 1 jaar bedraagt €40 en kan overgeschreven worden op rekeningnummer:

BE23 7360 1788 9591 van Neos Lennik met vermelding van naam en voornaam van het lid.

Lid worden van Neos Lennik is een gans jaar genieten van fijne culturele en ontspannende activiteiten in een warm gezelschap!

Bovendien genieten Neos leden van een aantal extra-voordelen!

Naast al onze activiteiten lokaal, provinciaal en nationaal, het Neos- magazine, de verzekering enz..  zijn er ook een aantal individuele ledenvoordelen:

  • Voordelig naar het museum Kazerne Dossin in Mechelen.

Als Neos-lid krijg je voor de permanente tentoonstelling een korting: € 8 in plaats van €10. Voor de tijdelijke tentoonstelling is dat €7,5 in plaats van €9, voor een combiticket €13 in plaats van €16. En dat gewoon op vertoon van je Neos-lidkaart aan de kassa

  • Neos- korting in het Limburgse Eurotel Lanaken.

De streek van het Limburgse Lanaken is een aangename vakantiestreek. In het Eurotel krijg je als Neos-lid een korting van 10 % op de kamerprijs plus een gratis welkomstdrankje, exclusief ontbijt en toeristenbelasting. Bij de boeking hiervoor de code ‘Neos Hotelactie 2018’ vermelden.

  • Neos- korting voor producties van Music Hall.

The Best of Musicals, Hans en Grietje, Crooge, concert De Notenkraker, balletvoorstelling Maria Antoinette, zijn producties van Music Hall. Neos-leden krijgen er een korting van 15 %.

  • Neos-korting op de aankoop van een traplift van OTOLIFT

Thuis blijven wonen als je minder mobiel bent, is allesbehalve evident. Gelukkig ben je al een stuk verder geholpen met het installeren van een traplift. Als Neos-lid krijg je bij Otolift een korting van 10%. Klik hier voor meer informatie over Otolift: www.otolift.be.

 

Een goed overzicht van de Neos-ledenvoordelen staat te lezen op www.neosvzw.be -  klik op ledenvoordelen.

Download ook het beknopt overzicht van alle actuele ledenvoordelen, door te klikken op 'lid worden' onderaan deze pagina!


Te onthouden: wie een nieuw lid aanbrengt kan blijven rekenen op een Neos-attentie. Leden maken leden blijft de beste weg naar Neos Lennik. Breng gerust een familielid, een vriend(in) mee naar een Neos-activiteit bij wijze van kennismaking. 55-plussers uit het Pajottenland zijn van harte welkom.

 

 

 

Download documenten :
lid worden