Welkom bij Neos Lennik

Welkom op de website van Neos Lennik!

Op 6 oktober 2015 gingen we succesvol van start met de nieuwste club in onze gemeente, Neos Lennik!

Ondertussen tellen we tot op heden (juni 2022) al 220 leden! Daardoor zijn we één van de grootste clubs van Vlaams-Brabant!

We bieden onze leden jaarlijks een leuk en gevarieerd programma aan en hopen jullie van harte te mogen verwelkomen op één of meerdere van onze lezingen, culturele evenementen, daguitstappen, meerdaagse reizen en/of maandelijkse gezondheisdswandelingen.

Hiervoor verwijzen we graag naar onze clubagenda.


Overigens zit bij onze leden vaak heel wat verborgen talent: dat we onder onze leden een bekwame acteur-regisseur, een goede koorzangeres, een kunstfotografe en een talentvolle kunstenares tellen, mochten we al ontdekken. Maar ongetwijfeld kennen we veel andere talenten nog niet. Misschien heb jij een interessante hobby of interesse waarmee onze club en onze leden hun voordeel kunnen doen? Of heb jij een mooie reiservaring of ken jij een interessante plek of bedrijf om te bezoeken?

Laat het ons vooral weten. Het kan in de toekomst nuttig zijn voor onze club. Want inspelen op de voorstellen en wensen van onze leden, dat wil ons bestuur in de mate van het mogelijk uiteraard graag doen!


Met vriendelijke groeten,

Het bestuur.

 

 

15/6/2023
Daguitstap naar Diest en Averbode
22/6/2023
Zomer-BBQ 2023
6/8/2023
Openluchtmusical DAMIAAN
7/9/2023
Tweedaagse reis naar Noord-Franrrijk
27/9/2023
MUSICAL RED STAR LINE
Zoek: