Je bent hier:
Persberichten
Europees erepresident Herman Van Rompuy bij Neos Lennik/ Pajottenland over “ Europa in de storm”

PERSBERICHT  16  augustus 2019

Aan de regionale redacties.

Maandag 16 september 14 u 30  in zaal Den Bleek, Lennik

 

Neos - Lennik/Pajottenland, het Netwerk van Ondernemende Senioren, ontvangt op maandag 16 september aanstaande  E.U. – erevoorzitter Herman Van Rompuy.  Hij is, zoals bekend,  een bevoorrechte getuige en ervaringsdeskundige van de Belgische politiek in het algemeen en  van de werking van de Europese Unie in het bijzonder.   “ Europa in de storm” is trouwens de veelzeggende  titel van zijn in 2014 daarover geschreven boek .

Tijdens zijn lezing zal hij uiteraard ingaan op de Europese actualiteit, de Brexit, de zogenaamde kloof met de Europese burger, meer of minder Europa en vooral wat de E.U. voor ieder van ons en voor de toekomst kan en moet betekenen. 

 

De lezing start om 14u30  in zaal Den Bleek, Stationsstraat, 35 te Lennik. De deelname is kosteloos.  Neos – leden krijgen voorrang. Ook niet leden – 55 plussers zijn welkom en kunnen op die manier kennis maken met de activiteiten van Neos – Lennik.

Inschrijven vooraf is om organisatorische redenen nodig via mail bij onze secretaris edith.leen@outlook.be of telefonisch bij de voorzitter Ronny Lannoo: 0475 90 63 35.


Bestuur Neos Lennikvoorzitter: Ronny Lannoo – 0475/90 63 35  ronny.lannoo@unizo.be ; ondervoorzitter: Henri Van Eeckhoudt; secretaris: Edith Leen - edith.leen@outlook.be; penningmeester:Jacqueline De Gieter.

Bestuursleden: Godelieve Eeckhout, Denise Beyl, Lynda Rietjens, Etienne Stockmans, Thony Creeten en Jeanine Chabert.

 

Meer info over dit persbericht: ronny.lannoo@unizo.be 0475 90 63 35

Bericht aan de redacties: de (foto)pers is van harte welkom! Graag een seintje vooraf.