Je bent hier:
Persberichten
Op Safari door de Hersenen: lezing door Prof. Dr. Timothy Desmet

PERSBERICHT  2 / 1/ 2020  

Aan de regionale redacties. 

Neos Lennik/Pajottenland organiseert met

 

Prof. Dr. Timothy Desmet :

“Op Safari door de Hersenen“ 

 

Ontdek hoe uw hersenen ècht werken!

 

Woensdag 29  januari om 14u in zaal Den Bleek in Lennik.

 

Neos - Lennik/Pajottenland, het Netwerk van Ondernemende Senioren, nodigt op woensdag 29 januari aanstaande alle 55- plussers uit op een ‘safari door de hersenen’’. De ontdekkingstocht wordt geleid door Prof. Dr. Timothy Desmet. Hij is onder meer hoogleraar aan de VUB. Hij doctoreerde in de psychologie aan de Universiteit Gent. Met zijn marktonderzoeksbureau Profacts gaf hij op basis van psychologische inzichten ook advies aan ondernemers, bedrijven en overheden

Tijdens de “safari” zal hij met concrete interactieve voorbeelden aantonen hoe mensen veel minder rationeel beslissen dan ze zelf denken. Zijn uiteenzetting wordt een wegwijs om in de toekomst betere besluiten te nemen in het leven en… voor onze voornemens in het nieuwe jaar .

De safari start om 14u in zaal Den Bleek, Stationsstraat 35 te Lennik. De deelname is gratis voor 55-plussers.

Na afloop offreert Neos het glas van de vriendschap; een goede gelegenheid voor niet- leden om met Neos-Lennik /Pajottenland kennis te maken.

-       Inschrijven vooraf is wel nodig bij adjunct-secretaris b.chrispeels@telenet.be of bij voorzitter Ronny Lannoo : 0475 90 63 35

Alle info op w.neosvzw.be/lennik   

Bestuur Neos Lennikvoorzitter: Ronny Lannoo – 0475/90 63 35  ronny.lannoo@unizo.be ; ondervoorzitter: Henri Van Eeckhoudt; secretaris: Edith Leen - edith.leen@outlook.be ; adjunct –secretaris: Bernadette Chrispeels; penningmeester: Jacqueline De Gieter. Bestuursleden: Jeanine Chabert,  Thony Creeten, Godelieve Eeckhout , Lynda Rietjens, Etienne Stockmans.

Meer info over dit persbericht: ronny.lannoo@unizo.be 0475 90 63 35

Info over Neos Lennik/Pajottenland: www.neosvzw.be/lennik  

Bericht aan de redacties: de (foto)pers is van harte welkom. Graag vooraf een seintje.  

Alvast een gezond 2020 toegewenst! 

 

Neos Lennik- Pajottenland, gesticht in 2015, telt momenteel 216 leden .