Je bent hier:
Agenda clubagenda
Terug naar overzicht
Optreden van Andrea Bocelli te Antwerpen (uitgestelde versie)
op 5/3/2022 om 20:00 tot 23:00
Programma:

OPGELET : Als gevolg van de corona-epidemie wordt het concert opnieuw uitgesteld tot 5 maart 2022.

Alle inschrijvingen blijven geldig.

**********************************************************

Langverwacht maar eindelijk daar! Op zaterdag 21 maart 2020 om 20u komt hij ...

De Italiaanse wereldster Andrea Bocelli komt in 2020 naar het Antwerps Sportpaleis. Tijdens dit concert brengt de tenor niet alleen zijn allergrootste successen maar ook beroemde en geliefde aria’s uit de operawereld. Al deze grandeur wordt begeleid door een 70-koppig symfonisch orkest en 60-koppig koor, wat goed is voor meer dan 130 artiesten op het podium!

Bocelli is dé internationale superster van de klassieke muziek. Hij trad op voor pausen, presidenten en koningen, stond in de grootste concertzalen en operahuizen ter wereld en verkocht al 85 miljoen albums. Hij was te gast op grote internationale evenementen, waaronder de Olympische Spelen en het WK Voetbal en won tal van muziekprijzen. 

Neos Herzele gaat met de autocar naar dit uniek en prachtig concert in het Sportpaleis te Antwerpen. Daar moet je echt bij zijn!

Inschrijven kan vanaf nu op de gekende manier door over te schrijven op rekeningnummer BE26 9731 5892 4329 van Neos Herzele met vermelding van de namen van de deelnemers.

De prijs voor een ticket met inbegrip van de prijs voor de autocar bedraagt 130 € voor leden en 155 € voor niet-leden. Wie bij deze gelegenheid lid wordt van Neos Herzele kan onmiddellijk genieten van de ledenprijs.

Het aantal tickets is beperkt en bijgevolg krijgen leden absolute voorrang. De tickets worden toegewezen in volgorde van inschrijving.

Inschrijven kan tot 25 december 2019 !

 

 

 

Georganiseerd door:
HERZELE