Je bent hier:
Wie zijn wij? Wat doen we?
Wat doen we?

Neos Herzele ging in februari 2016 van start. De vereniging telt nu reeds ruim meer dan 100 leden en ze wil uiteraard groeien en zal dat onder andere doen met de hulp van de grote Neos vzw waar ze deel van uit maakt.  Neos Herzele wil ieder jaar een programma op maat van haar leden uitwerken. Neos Herzele zal ook in groep deelnemen aan een aantal provinciale en/of nationale activiteiten. Leden van Neos Herzele kunnen uiteraard altijd op eigen initiatief deelnemen aan de provinciaal en nationaal door Neos georganiseerde activiteiten.

Het Neos jaarprogramma loopt telkens van 1 september tot 31 augustus.

Tijdens de wintermaanden willen we het accent voornamelijk leggen op gastsprekers uit verschillende branches die op een heldere en boeiende manier hun verhaal brengen voor onze leden.

Sinds de start in 2016 brachten tal van gekende en gerenommeerde sprekers een bezoek aan Neos Herzele en zij boeiden onze leden en sympathisanten met uiteenzettingen over interessante onderwerpen.

We plannen natuurlijk ook om er af en toe op uit te trekken. 

Tijdens daguitstappen trachten we het aangename steeds aan het leerrijke te koppelen. We gingen al naar de Ardennen, Haspengouw, Mechelen, Roeselare, Arras, Rijsel, Vimy, Oudenaarde, Aalst, Lens, St-Truiden, Veurne en Koksijde, Antwerpen, Izegem, ...

We organiseerden geleide bezoeken aan bedrijven en we blijven een goed gevuld (leerrijk) programma op poten zetten.

Maar we willen ook genieten van een lekker middagmaal of een verfrissende pint op een terras. Natuurlijk heeft de coronacrisis een verlammende en beperkende invloed gehad op de werking van onze vereniging en op de mogelijkheden die we hadden om evenementen te organiseren. De situatie wordt altijd op de voet gevolgd en alle mogelijkheden die ons worden gegeven zullen ten volle worden benut om mensen bij mekaar te brengen en hen aangename en leerrijke momenten te bezorgen. 

Voor wie graag de conditie onderhoudt hebben we ook aangepaste activiteiten op het oog. Nooit primeert de prestatie maar wel de geest, de gezelligheid, de vriendschap, ...

Neos Herzele wil ook actief zijn in de gemeente. Onze vereniging is aanwezig in de cultuurraad en de seniorenadviesraad.