Je bent hier:
In de Kijker/In de Pers

3 - Neos Herzele wint de eerste prijs ! - 2016

Algemeen Directeur van Neos vzw, de heer Martin De Loose, kon ons op 18 november 2016 het fantastische nieuws melden dat we de hoofdprijswinnaar zijn geworden van "Neos in de pers".

Alle clubs konden deelnemen aan de wedstrijd. Neos Herzele verscheen in 2016, het startjaar van de club, reeds bij herhaling in de pers. Op 29 oktober 2016 werden ze uitgenodigd voor een interview bij Radio Star in het programma "Helemaal Herzele". De aanleiding daarvoor was de snelle groei van de club "Neos Herzele" sinds de oprichting ervan in februari 2016.

Eddy De Moor, voormalig lid van Neos Oosterzele, en medeoprichter van de afdeling van Neos te Herzele ging graag in op de vraag van zijn vrienden bestuursleden om een interview aan Radio Star te geven. De reacties op het live-gesprek op de radio waren erg positief en bemoedigend. Secretaris van de club, Daniel Rogiers, zag er voldoende redenen in om het geluidsfragment in te sturen bij het centrale bestuur van Neos vzw met het oog op deelname aan de lopende wedstrijd.

Het bericht dat het live-gesprek over Neos op de radio door de jury als zeer goed en uiterst origineel werd gecatalogeerd was zeer aangenaam om te horen. Dat de jeugdige club daarmee ook nog de wedstrijd won was uiteraard fantastisch om te vernemen. Neos Herzele zal met plezier en dankbaarheid binnen enkele weken de prijs die haar werd aangekondigd in ontvangst nemen. 

 

Wie foto's wil zien en het interview opnieuw wenst te beluisteren kan HIER klikken.