WAARSCHUWING

Alle foto's, afbeeldingen of teksten, welke op onze website voorkomen mogen in geen enkel geval en op geen enkele wijze gekopieerd, gedupliceerd ,afgedrukt of via andere middelen  verspreid worden zonder de  uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van  Neos Hooglede-Gits. Een eventuele toestemming geldt alleen voor één specifiek item, en is niet uitbreidbaar naar andere afbeeldingen, foto's of teksten.

Welkom bij Neos Hooglede - Gits

 

 

We zijn  een vereniging voor actieve senioren. Voor hen die hun vrije  tijd op een zinvolle manier willen doorbrengen, staan we klaar met een brede waaier aan activiteiten: een goede mix van ontspanning, cultuur,  uitstappen, en op tijd en stond een bedrijfsbezoek. Aangepast aan jonge en oudere senioren.

Wij maken deel uit van een overkoepelende nationale vereniging ,Neos vzw, die met 31000 leden, en een goed gestructureerde organisatie ruggesteun biedt aan de plaatselijke verenigingen. Ook op provinciaal en nationaal vlak, worden socio-culturele en ontspannende activiteiten op touw gezet, waar onze leden kunnen aan deelnemen.

Via de navigatieknoppen op de linkerzijde van deze website, kan je kennismaken met ons bestuur, ons plaatselijk programma, en ook  de regionale en nationale  activiteiten van Neos.

20/11/2019
week vd smaak
23/11/2019
40-45 Musical
9/12/2019
Komedie Arnout Vandenbossche
12/12/2019
De wondere wereld van de vogels
Koen Leysen is coŲrdinator van de trektellingen in BelgiŽ voor Natuurpunt en geeft geregeld cursussen over vogels en over het klimaat vanuit de dienst Natuurpunt CVN. Leysen is ook redacteur van Natuur.oriolus, een tijdschrift over leefomgeving en studie van vogels.
9/1/2020
Magda Devos Familienamen
Zoek: