Je bent hier:
Lid worden
6 redenen om lid te worden

 

  • je zit voor alle activiteiten letterlijk en figuurlijk op de eerste rij. Heel wat in het activiteitenaanbod van Neos is overigens individueel niet haalbaar of zelfs onmogelijk en zeker niet tegen de aangeboden ledenprijs.  Die ledenrijs is ook beduidend lager dan voor de niet-leden.  Bepaalde activiteiten zijn overigens ook enkel exclusief voor leden.

  • je wordt supersnel verwittigd van activiteiten ook van die, die de lokale werking overschrijden. Door jarenlange ervaring zorgt Neos Nationaal bovendien voor de beste plaatsen, voor beduidende kortingen en heel vaak ook voor georganiseerd vervoer. Zo kan ieder lid nu met tot 25€ korting een voorstelling bijwonen van Cirque du Soleil. Onze secretaris stuurde alle gegevens in kwestie naar jullie door

  • Je maakt deel uit van een zeer uitgebreid netwerk. Enerzijds van een vriendenkring van oude bekenden en nieuwe gelijkgestemden. Maar anderzijds maak je ook deel uit van het grote Neos-netwerk dat reeds meer dan 35.000 leden telt.  Een beetje het principe van samen zijn we sterk

  • Neos lokaal of het grote Neos netwerk  behartigen ook onze belangen: in de lokale seniorenadviesraad en culturele raad, in de Vlaamse en federale Ouderenraad en zelfs op Europees niveau. Neos luistert, formuleert standpunten en verdedigt ze.

  • Als lid ben je op en naar de Neos-activiteiten verzekerd zowel op het vlak van burgerrechtelijke aansprakelijkheid, lichamelijke ongevallen als rechtsbijstand.

  • Je ontvangt ook het driemaandelijks Neos-tijdschrift, met informatie op maat.

 

Hoe word ik lid?

Lid worden van Neos Groot Kortemark kan door te bellen naar de secretaris Roland Tratsaert 051 569001

OF mail naar neoskortemark@gmail.com  Wij nemen dan contact met u op