Je bent hier:
lid worden
Lid worden

NEOS NIEUWPOORT IN 2023-2024

 

Als u dit jaar regelmatig deelnam aan onze activiteiten, dan heeft u allicht al de kans gehad om onze programmafolder voor 2023/2024 te bekijken. Het programma is een voortzetting van wat wij in het verleden brachten als een mix van lezingen, causerieën, culinaire samenkomsten, muziek, daguitstappen en zo meer. Voor bijkomende details verwijzen wij u graag naar onze website : www.neosvzw.be/nieuwpoort Raadpleeg deze ook even voor een overzicht en fotoreportages van onze voorbije activiteiten.

Als u verder wilt deelnemen aan wat we voor u in petto hebben, ook aan de activiteiten die uitsluitend voor leden zijn bestemd, dan verzoeken we u, als u niets wilt missen, voor eind 2023 uw lidmaatschap te verlengen, tot eind 2024, door storting van 35 € per persoon op onze rekening nr. BE24 7360 3451 0038. Vermeldt ' lidgeld 2024' en naam en voornaam. plus JE VOLLEDIG ADRES, GEBOORTEDATUM, E-MAILADRES, EN VASTE OF MOBIELE TELEFOON mail je door naar onze secretaris via nieuwpoort@neosclub.be voor hen die dat wensen kan ook een foto ( pasfoto) toegevoegd worden

Wie zoveel mogelijk activiteiten van twee (of meer) clubs wenst bij te wonen betaalt in elk van de clubs het volledige lidgeld. Wie in dat geval is moet dit ons via mail laten weten met vermelding van hun lidnummer bij de andere club en hun bankrekeningnummer. Neos betaalt dan 30 euro terug zodat je voor de tweede club enkel 5 euro betaalt.