Je bent hier:
Wie zijn we
Wie zijn we?

NEOS NIEUWPOORT IN 2023 - 2024

U heeft wellicht al kennis kunnen maken met het programma van Neos Nieuwpoort voor 2023 - 2024, hetzij via ons voorgedrukt programma ofwel via onze website www.neosvzw.be/nieuwpoort. Voor hen die nog geen kennis hebben genomen voegen we hierbij het programma onder tabelvorm. Zoals u ziet voorzien we een gevarieerde en uitgebreide selectie van activiteiten. De vele open-deur lezingen, die voor iedereen toegankelijk zijn, maar waar u als lid geniet van een korting op de inkomprijs, inclusief koffie of frisdrank bij aanvang en een aangename receptie nadien.

Daarnaast programmeren we een aantal enkel voor leden toegankelijke activiteiten, zoals onze succesvolle nieuwjaarsreceptie, diverse uitstappen, in het verleden zeer gesmaakte culinaire bijeenkomsten en de provinciale en nationale evenementen.

Als u als lid verder wil deelnemen aan wat we voor u hebben georganiseerd is de tijd gekomen om uw lidmaatschap tot eind 2024 te hernieuwen voor 31/12/2023 door storting van 35 € per persoon op de rekening van Neos Nieuwpoort nr. BE24 7360 3451 0038.

In afwachting van uw reactie, en in de hoop u ook volgend jaar op onze activiteiten te mogen verwelkomen, blijven we steeds tot uw beschikking voor de organisatie van een degelijke programmatie en voor het verzorgen van een aangename sfeer bij onze bijeenkomsten.

Met dank bij voorbaat voor uw loyale betrokkenheid en in de hoop dat u ook uw familie, vrienden en kennissen weet te overhalen om met ons Neos Nieuwpoort verder uit te bouwen kijken we met veel genoegen uit naar uw verder lidmaatschap. Aan hen die ondertussen hun lidmaatschap hebben hernieuwd: aangenaam weerzien!

Het bestuur, Johan Van de Pitte, Norbert De Jongh-E/V,  Patricia Deconinck, Hilde Coevoet, Linda Cattoir O-V, Rosemarie Pfanner-V, Pierre De Medts, Daniel Danhieu, Paul Smedts en Annie Meerschout.