Je bent hier:
Wie zijn we

NEOS  NIEUWPOORT  IN  2020
 
 
 

U heeft wellicht al kennis kunnen maken met het programma van Neos Nieuwpoort voor 2020, hetzij via ons voorgedrukt programma ofwel via onze website www.neosvzw.be/nieuwpoort. Voor hen die nog geen kennis hebben genomen voegen we hierbij het programma onder tabelvorm. Zoals u ziet voorzien we een gevarieerde en uitgebreide selectie van activiteiten.   De vele open-deur lezingen, die voor iedereen toegankelijk zijn, maar waar u als lid geniet van een korting op de inkomprijs, inclusief koffie of frisdrank bij aanvang en een aangename receptie nadien.
 
Daarnaast programmeren we een aantal enkel voor leden toegankelijke activiteiten, zoals onze succesvolle nieuwjaarsreceptie-zie bijgevoegde uitnodiging, diverse uitstappen, in het verleden zeer gesmaakte culinaire bijeenkomsten en de provinciale en nationale evenementen.  
 
Als u als lid verder wil deelnemen aan wat we voor u hebben georganiseerd is de tijd gekomen om uw lidmaatschap tot eind 2020 te hernieuwen voor 31/12/2019 door storting van 30 € per persoon op de rekening van Neos Nieuwpoort nr. BE24 7360 3451 0038.
 
In afwachting van uw reactie, en in de hoop u ook volgend jaar op onze activiteiten te mogen verwelkomen, blijven we steeds tot uw beschikking voor de organisatie van een degelijke programmatie en voor het verzorgen van een aangename sfeer bij onze bijeenkomsten.
 
Met dank bij voorbaat voor uw loyale betrokkenheid en in de hoop dat u ook uw familie, vrienden en kennissen weet te overhalen om met ons Neos Nieuwpoort verder uit te bouwen kijken we met veel genoegen uit naar uw verder lidmaatschap. Aan hen die ondertussen hun lidmaatschap hebben hernieuwd: aangenaam weerzien!
 
Het bestuur, André De Ceuninck, Fred Zwaenepoel, Johan Van de Pitte, Norbert De Jongh-E/V, Paul Markey, Ivan Schoonooghe-Voorzitter, Rudi Heuninck, Rosemarie Pfanner-O/V, Pierre De Medts  

 

 

Geen artikels aanwezig.
Geen activiteiten