Je bent hier:
weetjes

 

 

Beeldhouwwerken in Nieuwpoort op openbare plaatsen
Tentoonstellingen
Tentoonstellingen
Wandeling Nieuwpoort-Bad - straatnamen
Boekenplank
Nieuwpoortse gevel wandeling
NP gevelwandeling
Het Panamakanaal en de verrassende links met Vlaanderen
Stormen en overstromingen in Nieuwpoort en onze kust
Algemene informatie betreffende Neos Nieuwpoort
Fotowedstrijd

 

 
 

 

 Fietspechbijstandsverzekering

 

Dankzij onze samenwerking met Sportievak kunnen jullie als Neos-leden een fikse korting krijgen op de fietspechbijstandsverzekering van VAB.

Voor slechts 28 euro geniet je van het full-option pakket BeNeLux zonder beperking in aantal keren tussenkomst. Normaal kost deze verzekering 54 euro/persoon. Let wel: dit is geen diefstalverzekering van de fiets.

Een fietsbijstand kan voor e-bikes, stadsfietsen, sportfietsen en scooters (tot 50cc). Heb je meerdere fietsen? Dan hoef je slechts één aansluiting VAB- Fietsbijstand te hebben.

Met de fietspechbijstand heb je 24/24 dekking en hoef je je nooit zorgen te maken dat je met je fiets in panne staat en nergens heen kunt.

Informatie en instapdata: Je tekent in voor een volledig kalenderjaar. Er zijn twee data waarop je kunt instappen:

 Aansluiten?

Wil je inschrijven, gelieve dan 28 euro te storten op rekening van Neos Nieuwpoort BE24 7360 3451 0038 met vermelding van fietsverzekering ten laatste tegen 1 december. Begin januari zal de VAB-lidkaart rechtstreeks naar jullie via mail bezorgd worden. 

Voor onze leden die al vorig jaar betaalden in deze periode is het uiteraard nodig om te vernieuwen. (jullie kregen ook een mail van Neos-Nationaal.)

Vriendelijke groeten, we wensen jullie veel fietsplezier,

 

Bestuur Neos-Nieuwpoort

 

Je Neos Lidkaart is goud waard

 

 

 

  

 

Steun Neos met een gift

Met Neos ga je vaak samen op stap, gezellig genietend van de mooie dingen van het leven. Dankzij je Neos-club heb je altijd iets om naar uit te kijken, ontmoet je oude en nieuwe vrienden en beleef je samen nét dat ietsje meer. Neos wil doorgaan met het verenigen van senioren op lokaal vlak via prikkelende voordrachten, culturele evenementen en uitstappen aan de scherpste prijzen. Vind je het belangrijk dat nog véél meer mensen de kans krijgen om een bruisende pensioentijd door te brengen samen met gelijkgezinden uit hun gemeente? Stort je bijdrage als steun voor onze vereniging met 35.000 leden en bijna 220 lokale afdelingen. Neos heeft jouw enthousiasme en hulp hard nodig om haar missie te blijven waarmaken. Geef Neos wind in de zeilen en doneer een bijdrage, groot of klein, eenmalig of structureel, op rekeningnummer BE98 4263 1359 3193 onder vermelding van "Gift Neos".
Wil je graag je lokale club een duwtje in de rug geven? Vermeld dan bij je gift je lokale club (Bijvoorbeeld: Gift voor Neos Nieuwpoort) en Neos Nationaal doet de rest.

Belastingvoordeel: bij elke gift vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. Als je nog belastingen betaalt, kan je tot 45% van je gift recupereren. Met een donatie kleiner dan 40 euro zijn we natuurlijk ook heel blij. Iedere gift is welkom. Vragen? Mail naar emelie.pauwels@neosvzw.be  of bel haar op het nummer 02/212 24 95

Neos met een hart

Veel Neos-clubs steunen al jaren goede doelen en zijn bijzonder genereus maar ze lopen daar niet altijd mee te koop. De volgende twee jaren gaan we wél aandacht besteden aan dat engagement. Daarbij draait het niet in de eerste plaats om geld inzamelen, wél om sensibilisering, maatschappelijke activering, onze blik verruimen en ons openstellen voor de wereld rondom ons. Wij dagen onze 215 clubs uit om zich met tal van initiatieven actief betrokken te tonen bij mensen met een beperking, mensen in armoede en mensen die op zoek zijn naar een betere wereld.

Facebook

 We staan nu ook op facebook onder de naam neos-facebook (met een streepje)

 

Sponsors

 Deze sectie is voorbehouden aan sponsors die een jaarlijkse bijdrage van 100€ leveren aan het succes van onze club.

 

Waarvoor onze harte dank.