Neos Vilvoorde is een vereniging (opgericht begin 2017) van en voor actieve en ondernemende senioren uit Vilvoorde en omgeving. Iedereen is er welkom. Er is een ruim en divers aanbod aan activiteiten: voordrachten, museumbezoek, uitstappen, tentoonstellingen, concerten, enz.. Ook sportievelingen komen aan hun trekken met wandelingen, fietstochten, e.d.. Ontdek bij ons een vriendenkring van oude bekenden of nieuwe gelijkgestemden. Maar we gaan ook nog een stapje verder: we willen uw belangen behartigen en geloven in de meerwaarde van uitwisseling en gedeelde ervaringen over leeftijden heen.
Dit alles wordt gedragen door vrijwilligers. Wij zorgen voor een warm onthaal. Voelt u het kriebelen? Ontdek wat Neos Vilvoorde u te bieden heeft of neem gerust contact met één van onze bestuursleden.

15/12/2023
Ontdekking van "Het Witte Goud"
De koningin onder de wintergroenten. De plattelandsgids schetst het leven van zaadje tot een lekkere witloofkrop en tijdens het bezoek ontdek je waarom het een echte Belgische uitvinding is en een echt ambachtelijk product;
19/1/2024
Ledenfeest
Ons ledenfeest gaat dit jaar door in Restaurant Abbey in Grimbergen.
25/1/2024
Nieuwigheden en heropfrissing van de wegcode .
Wij hebben Johan Van De Velde ,tewerkgesteld bij de federale politie en verkeerscoordinator ,uitgenodigd om onze kennis inzake verkeer wat bij te spijkeren. Deze lezing bestaat uit een interactieve presentatie over de nieuwigheden in de wegcode en heropfrissing van de bestaande reglementering inzake de verkeersmaterie. Deze presentatie is vrij ludiek opgevat met enkele filmpjes en ruimte voor vraagstelling.
Zoek: