time for action

Heb jij ook een bucketlist? Zo een lijst waarin je alles opsomt wat je zeker nog eens wil uitproberen na je pensionering? Een nieuwe sport beoefenen, exotisch gaan dineren, een uitstap doen naar dat ene betoverende plekje, eens gaan neuzen in één of ander bedrijf, een grote musical of concert bijwonen…

Bij NEOS Begijnendijk-Betekom kan je via ons uitgebreid en gevarieerd aanbod er hopelijk in slagen om veel items op die bucketlist af te vinken. Laat je vooral niet tegenhouden omdat je bv. wat minder mobiel bent of single bent. Je maakt deel uit van een grote vriendenkring (168 leden!) die er samen met leeftijdsgenoten de beste tijd van hun leven willen beleven!

Zo divers als onze ledengroep is, zo divers zijn onze activiteiten dit jaar, maar één zaak hebben ze allemaal gemeen: we trekken er samen op uit met dorpsgenoten, genieten van het samenzijn, verbreden onze horizon, en maken het sowieso gezellig.

Geïnteresseerd? Kom maar af!

Download documenten :

1/3/2024
Welkomstvergadering voor nieuwe Neos leden
NEOS, Netwerk van Ondernemende Senioren, verwelkomt zijn nieuwe leden van Begijnendijk-Betekom met een infovergadering. Ge´nteresseerde niet-leden zijn tevens welkom!
7/3/2024
Winterwandeling Averbode
Winterwandeling door de bossen van Averbode met lunch in Brasserie De Vijvers als mogelijke afsluiter...
8/3/2024
Initiatie Android Smartphone (vervolg sessie -deel2)
De opleiding 'vlot leren werken met je smartphone' was zo succesvol dat wij een bijkomende sessie opstarten met bijkomende onderwerpen. Dit is deel 2 van die bijkomende sessie.
24/3/2024
Schlagerfestival, Flower Power Editie
EÚn van de succesfactoren van het Schlagerfestival zijn de gevestigde, muzikale waarden. Het zijn de artiesten waar mensen voor buiten komen, omdat ze voluit willen meezingen....
28/3/2024
Aan tafel met Breughel
Tijdens de Neos Breughelnamiddag gaan we traditionele gerechten uit de tijd van Pieter Bruegel de Oude eten.
Zoek: