time for action

Heb jij ook een bucketlist? Zo een lijst waarin je alles opsomt wat je zeker nog eens wil uitproberen na je pensionering? Een nieuwe sport beoefenen, exotisch gaan dineren, een uitstap doen naar dat ene betoverende plekje, eens gaan neuzen in één of ander bedrijf, een grote musical of concert bijwonen…

Bij NEOS Begijnendijk-Betekom kan je via ons uitgebreid en gevarieerd aanbod er hopelijk in slagen om veel items op die bucketlist af te vinken. Laat je vooral niet tegenhouden omdat je bv. wat minder mobiel bent of single bent. Je maakt deel uit van een grote vriendenkring (168 leden!) die er samen met leeftijdsgenoten de beste tijd van hun leven willen beleven!

Zo divers als onze ledengroep is, zo divers zijn onze activiteiten dit jaar, maar één zaak hebben ze allemaal gemeen: we trekken er samen op uit met dorpsgenoten, genieten van het samenzijn, verbreden onze horizon, en maken het sowieso gezellig.

Geïnteresseerd? Kom maar af!

Download documenten :

15/8/2024
Openluchtspektakel 'Jeanne d'Arc'
Historalia brengt na Marie-Antoinette en Damiaan opnieuw een historische figuur op de planken. Op het kasteeldomein in Westerlo beleven wij de musical over het episch verhaal van de Franse heldin Jeanne d'Arc.
26/8/2024
Wandeling 'Testelt, de Demer en de Demerbroeken
Testelt heeft heel wat verborgen pareltjes. Twee van onze bestuursleden willen dan ook graag hun geboortedorp aan jullie voorstellen tijdens een wandeling van 4,6 km.
29/8/2024
Festivaria, ' De Klokkenluider van de Notre Dame'
Festivaria brengt het meesterwerk van Victor Hugo voor het eerst in Vlaanderen. Het Donkmeer in Berlare is voor even de Seine in Parijs met "De Klokkenluider van de Notre-Dame"
3/9/2024
Colruyt & Gamba's
Vandaag maken we een leerrijke daguitstap met 3 bedrijfsbezoeken in de voedingssector.
5/9/2024
Voordracht 'Als doden een gezicht krijgen' Joan De Winne
Hoe worden slachtoffers bij rampen ge´dentificeerd? Over welke middelen beschikt de forensische wetenschap om overledenen een gezicht te geven? Verneem het van Joan De Winne tijdens deze voordracht.
Zoek: