Wij zijn er helemaal klaar voor!

NEOS Begijnendijk omarmt het nieuwe werkjaar met een uitgebalanceerd jaarprogramma.

Zo divers als onze ledengroep is, zo divers zijn onze activiteiten dit jaar:, maar één zaak hebben ze allemaal gemeen: we trekken er samen op uit met dorpsgenoten, genieten van het samenzijn, verbreden onze horizon, en maken het sowieso gezellig.

Geïnteresseerd? Kom maar af!

26/3/2023
Schlagerfestival 2023: Glitter & Glamour editie
Neos reserveerde voor deze "Glitter & Glamour" editie de beste plaatsen, vlakbij het podium. Dat wordt feesten, zingen en uit de bol gaan, met andere woorden, een gigantisch succes! En glittervestje, een stijlvol pak of een glamoureuze jurk..., iedereen heeft vast en zeker iets in zijn of haar kleerkast hangen dat beantwoordt aan de omschrijving.
28/3/2023
PHISHING & CHIPS
Alles wat je moet weten over internetfraude! Hoe voorkom je dat ook jij slachtoffer wordt? Wat doe je wanneer je toch in de val trapte? ---> Kom luisteren naar onze voordracht PHISHING & CHIPS
6/4/2023
Red Star Line - musical
In Red Star Line - de musical, reist u samen met een aantal landverhuizers naar de nieuwe wereld, het beloofde land Amerika.
15/4/2023
Weekend Tongeren
UPDATE 15/1/23: Deze activiteit zal niet doorgaan op 15+16 april ... en wordt uitgesteld naar een latere datum
20/4/2023
Spaans Culinair
Hou jij ook van die typisch Spaanse gerechten? Dan zit je goed bij Neos! Kom dan zeker naar "Spaans Culinair" in Cafetaria De Tumkens op donderdag 20 april tussen 13 en 17 uur.
Zoek: