Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Meerdaagse reis : Boedapest - reisorganisator C T T
op 7/6/2021 - 14/6/2021 om :00
Programma:

 

Met genoegen nodigen we u uit voor een achtdaagse begeleide reis naar Boedapest & omgeving

van dinsdag  9 tot en met 16 juni 2020  

door coronacrisis uitgesteld naar 7 juni 2021 tot en met 14 juni 2021

Programma :

Dinsdag 9 juni, op een nog nader te bepalen uur, worden we in Merchtem, op parking Kerkhof/Sportcomplex, opgehaald voor de verplaatsing naar Zaventem. Het vertrek van onze vlucht, met Brussels Airlines, vanuit Zaventem is voorzien om 09u30,  en aankomst in Boedapest om 11u25. De terugkeer uit Boedapest, op dinsdag 16 juni, is gepland voor 17u55, met aankomst in Zaventem om 19u55.

Van een gedetailleerd programma, in samenwerking met City Trip Travel, kon u intussen al kennis nemen. Het programma staat ook op onze webstek www.neosvzw.be/merchtem onder de rubriek : Agenda - Neos reizen. U kunt tevens een exemplaar bekomen via een berichtje aan Chris, chrisvanobberghen@hotmail.com.

Praktische informatie :

Enkel voor leden van Neos Merchtem. De deelnameprijs beloopt 1299,- euro, per persoon. De toeslag voor een eenpersoonskamer is 299,- euro per persoon.

Deze prijs omvat omzeggens alles : de verplaatsingen van Merchtem naar de luchthaven van Zaventem en terug, de vluchten Brussel - Boedapest - Brussel, luxe touringcar ter plaatse gedurende het volledige verblijf, Nederlandstalige lokale gids gedurende heel de reis, audioguidesysteem,  7 overnachtingen in Hotel Continental**** te Boedapest  (www.continentalhotelbudapest.com) op basis van half pension, 8 middagmalen (hoofdschotel + water en ¼ wijn), uitstappen en ingangstickets vermeld in het programma, BTW - huidige (luchthaven)taksen en garantiefonds.

Deze prijs omvat niet : persoonlijke uitgaven, dranken bij de avondmaaltijden en andere dranken bij de lunchen, fooien voor gids en chauffeur, annulerings- en bijstandsverzekering via CTT,  ten bedrage van 7% van de reissom, d.w.z. 90,93 euro per persoon in een tweepersoonskamer OF 111,86 euro per persoon in een singlekamer.

Onder mekaar afspreken om een 2-persoonskamer te delen is uiteraard mogelijk en drukt de prijs. Gelieve in dit geval het inschrijvingsformulier volledig in te vullen en te verzenden, in samenspraak met uw kamergenoot.

Om organisatorische redenen zien we ons genoodzaakt om het aantal deelnemers te beperken tot 38.

De prijzen zijn berekend op een minimum aantal van 20 betalende deelnemers. De ontvangst van de betaling van het voorschot, eventueel vermeerderd met de verzekeringsbijdrage en de singletoeslag, geldt als inschrijving. De datum van betaling is bepalend indien er een rangorde van deelname moet toegekend worden.

We mogen u uitnodigen om  uw deelneming aan deze reis te bevestigen, door betaling van een voorschot  van 400 euro per persoon,  desgevallend vermeerderd met het gepaste bedrag (90,93 euro of 111,86 euro) voor de hoger omschreven verzekering en de toeslag van 299,- euro voor een eenpersoonskamer,  op rekeningnummer BE12 4365 0502 4192 van Neos Merchtem, met vermelding “Boedapest + voorna(a)m(en)”,  én het ingevuld inschrijvingsformulier over te maken, ten laatste vóór 10 december 2019. De saldofactuur zal, normalerwijze een 6-tal weken voor de afreis, door CTT rechtstreeks aan de deelnemers worden verstuurd.

Met vriendelijke groeten van de bestuursploeg,

Reiscoördinatoren :  Chris, Jean

[Chris 0475 79 63 63 • chrisvanobberghen@hotmail.com] 

[Jean • 052 37 19 00 • j.vanhemelrijck@skynet.be] 

Georganiseerd door:
MERCHTEM