Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Provinciale Quiz
op 20/11/2020 om 14:00 tot 18:00
Programma:

Beste Neos-leden,

 

Om te kunnen deelnemen aan de “Provinciale Quiz” zijn we op zoek naar tien kandidaten die het voor ons willen opnemen in de voorronde die doorgaat op  vrijdag 20/11/2020 om 14u

in :  De Kersenpit – Dorp 46 - 1745 Mazenzele (Opwijk).

 

Door de corona maatregelen worden er dit jaar,  per deelnemende club,   maximum  twee ploegen van 5 deelnemers voorzien. Uitzonderlijk worden er geen supporters toegelaten.
Bij het binnenkomen en eventuele verplaatsing naar het toilet wordt het dragen van een mondmasker verplicht. Er wordt gevraagd het Neos mondmasker te dragen.

 

Deelnameprijs10 € per deelnemend lid.

 

Alle aanwezigen worden verwelkomd (aan tafel) met een welkomstdrankje en tijdens de pauze wordt taart en koffie aangeboden. Al de andere consumpties zijn niet inbegrepen in deze deelnameprijs.

 

We willen er graag de nadruk op leggen dat het opnieuw een ludieke en ontspannende quiz wordt. We dagen hier niet de ervaren quizzer uit, wel de levensgenieter “met ervaring” die houdt van een leuke quiz tijdens een gezellige namiddag!

De quiz zal bestaan uit 6 rondes van telkens 10 vragen. Er zijn 3 rondes voor de pauze en 3 rondes na de pauze met telkens een puzzelronde.

 

De volgende thema’s zullen aan bod komen:

-  Neos-vragen, - Actualiteit, - Kunst,  Cultuur en Media,  - Eten en drinken, - Varia,
-  Wetenschap, Aardrijkskunde, Geschiedenis, - Sport, - Beeld- en ludieke vragen, - Natuur,
 -  Muziekvragen.

 

De deelnemingskosten worden betaald door Neos Merchtem. Alle andere comsumpties en verplaatsingskosten zijn voor eigen rekening.          

 

De leden die  de uitdaging willen aangaan en zich “kandidaat quizzer” willen stellen,  verzoeken we  om contact op te nemen met  Rosa Van Laethem, via + : rosa.vanlaethem@telenet.be of
( 052 30 58 54 en dit ten laatste op vrijdag 23 oktober 2020.

 

We hopen van u de nodige respons te krijgen zodanig dat wij  als club kunnen deelnemen,  en danken u hiervoor bij voorbaat.

                                                                                  

Met hartelijke groeten van het bestuur. 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams-Brabant
Locatie:
De Kersenpit
Dorp 46
1745 MAZENZELE