Je bent hier:
Wie zijn wij?
WIE ZIJN WJ?

NEOS Liedekerke is een zeer actieve afdeling van de nationale seniorenvereniging NEOS, één van de belangrijkste seniorenverenigingen in Vlaanderen met meer dan 31.000 leden verspreid over 205 afdelingen.

NEOS is de afkorting van “Netwerk van Ondernemende Senioren”.

Netwerk: Door de samenwerking met verschillende afdelingen, de stimulansen en aanbiedingen van de overkoepelende organisaties NEOS Vlaams-Brabant en NEOS Nationaal, kan een brede waaier aan interessante en uitzonderlijke activiteiten worden aangeboden.

Ondernemend: Een NEOS lid is niet uitgeblust op latere leeftijd, maar wenst actief te blijven, samen met vrienden of vriendinnen nieuwe zaken te ontdekken, een vleugje cultuur op te snuiven en zoveel mogelijk te genieten van de vrijgekomen tijd.

Senioren: Alhoewel we worden omschreven als “op leeftijd” en “behorend tot een oudere generatie” (dixit de encyclopedie), betekent dit niet dat we uitgeblust zijn en in ons hoekje zitten te verkommeren. Senior betekent ook ” de meest ervaren” en dat willen we onderhouden door steeds nieuwe, interessante zaken te ontdekken, nieuwe ervaringen op te doen en onze ervaring met mekaar te delen.

HARTELIJK WELKOM BIJ NEOS LIEDEKERKE!