NEOS Londerzeel heet u hartelijk welkom !

  

NEOS Londerzeel is een vereniging van en voor actieve senioren (50+ tot…) uit Londerzeel, Sint-Jozef (Heide), Malderen, Steenhuffel en daarrond - dicht of wat verder. IEDEREEN die zijn vrije tijd graag op een leuke en zinvolle manier wil doorbrengen is welkom bij NEOS Londerzeel. 
 
Doorheen het jaar organiseren we zeer gevarieerde activiteiten voor onze leden.  
Elke eerste donderdagnamiddag van september tot en met april, nodigen we een deskundige spreker uit die een onderwerp uit de maatschappelijke, culturele, of medische sfeer belicht. Deze voordrachten vinden altijd om 14.00 u plaats in het Gildenhuis van Londerzeel, en worden besloten met een gezellig praatje bij een kopje koffie of frisdrank.
In mei en in juni nemen we de autocar en gaan we op daguitstap. We bezoeken een stad, een museum, we genieten van natuur en architectuur, en worden daarbij begeleid door een deskundige gids. ’s Middags kunnen we gezellig bijpraten tijdens een lekkere lunch.
In mei of juni organiseren we een meerdaagse reis, waarbij we rekening willen houden met ieders voorkeur en budget. In 2012 ontdekten we het prachtige SICILIË. In 2013 hebben we een autocarreis gemaakt naar LUGANO, Milaan en de Zwitsers-Italiaanse meren. In 2014 waren de bestemmingen STANS in juni en Sankt-MORITZ in september. In mei 2015 ging onze clubreis naar MADEIRA, het bloemeneiland. Einde mei 2016 betrof onze groepsreis een vliegreis naar de Dalmatische kust van KROATIË, einde juni 2017 vlogen we naar BARI en bezochten APULIË (Puglia) in de hak van de laars (Italië). Einde mei 2018 reisden we per autocar rond in de PROVENCE en de VAR-streek. In 2021 staat DENEMARKEN op het programma, uitzonderlijk midden in de zomer : van 17 tot 25 augustus, een 9-daagse autocarreis - coronaveilig. In 2022 maken we de langverwachte reis naar ANDALUSIË omsteeks eind april-begin mei.
De fietsliefhebbers krijgen ook hun gading: begin juli rijden we er een halve dag op uit, begin augustus een hele dag - steeds op de eerste of tweede woensdag van deze maanden.
In de herfst en de lente organiseren we natuurwandelingen, meestal op provinciaal niveau.
Doorheen het jaar kunnen we ook nog deelnemen aan de door NEOS nationaal en NEOS Vlaams-Brabant georganiseerde activiteiten: klassieke concerten, musicals en muziekoptredens, ontmoetingsdagen, tentoonstellingen, reizen, noem maar op!
Geïnteresseerd?
Scroll terug naar boven en klik in de linkerkolom op ons "Jaarprogramma" of onze "Agenda" ! Hieronder verderop staat alvast het begin van ons jaarprorgamma vermeld.

Voor contact : scroll naar boven en klik aldaar op "Wie zijn wij?"  >> en vervolgens op "Bestuur"     of    direct per e-mail : NEOS.Londerzeel@telenet.be 

15/10/2022
Ons tweejaarlijks ledenfeest is nu gepland op zaterdag 15 oktober 2022
23/10/2022
Chansons : "HOMMAGE └ BREL" door Filip JORDENS
3/11/2022
Lezing : "LANG LEVE DE VERGRIJZING" door Patrick DEBOOSERE
8/11/2022
WANDELING: de "AMELGEM-wandeling" doorheen de Brabantse kouters (in MEISE) op di 8 nov - voormiddag
13/11/2022
Concert : "MELODIE╦N voor MILJOENEN : LECKERBISSEN aus BUDAPEST, PRAG & WIEN
Zoek: