NEOS Londerzeel heet u welkom

 

NEOS Londerzeel heet u hartelijk welkom !
 
Neos Londerzeel is een vereniging van en voor actieve senioren (50+ tot…) uit Londerzeel, Malderen en Steenhuffel. Iedereen die zijn vrije tijd graag op een leuke en zinvolle manier wil doorbrengen is welkom bij Neos Londerzeel.
Doorheen het jaar organiseren we gevarieerde activiteiten voor onze leden.
Elke eerste donderdagnamiddag, van september tot en met april, nodigen we een deskundige spreker uit die een onderwerp uit de maatschappelijke, culturele, of medische sfeer belicht. Deze voordrachten vinden altijd om 14.00 u plaats in het Gildenhuis van Londerzeel, en worden besloten met een gezellig praatje bij een kopje koffie of frisdrank.
In mei en in juni nemen we de autocar en gaan we op daguitstap. We bezoeken een stad, een museum, we genieten van natuur en architectuur, en worden daarbij begeleid door een deskundige gids. ’s Middags kunnen we gezellig bijpraten tijdens een lekkere lunch.
In juni organiseren we een meerdaagse reis, waarbij we rekening willen houden met ieders voorkeur en budget. In 2010 vlogen we naar Istanbul voor een 5-daagse citytrip, in 2011 konden we 6 dagen lang Beieren per autocar verkennen en in 2012 ontdekten we het prachtige Sicilië. In 2013 hebben we een autocarreis gemaakt naar Lugano, Milaan en de Zwitsers-Italiaanse meren. In 2014 zijn de bestemmingen STANS in juni en Sankt-MORITZ in september. In mei 2015 ging onze clubreis naar MADEIRA, het bloemeneiland. Einde mei 2016 betrof onze groepsreis een vliegreis naar de Dalmatische kust van KROATIË, einde juni 2017 vlogen we naar Bari en bezochten Apulië (Puglia) in de hak van de laars (Italië). Einde mei 2018 reisden we per autocar rond in de Provence en de Var-streek.
De fietsliefhebbers krijgen ook hun gading: begin juli rijden we er een halve dag op uit, begin augustus een hele dag.
In de herfst en de lente organiseren we natuurwandelingen, meestal op provinciaal niveau.
Doorheen het jaar kunnen we nog deelnemen aan de door Neos nationaal en Neos Vlaams-Brabant georganiseerde activiteiten: klassieke concerten en moderne muziekvoorstellingen, ontmoetingsdagen, tentoonstellingen, noem maar op!
Nieuwsgierig? Klik onze kalender of ons jaarprogramma aan!
28/5/2020
Autocardaguitstap naar DOORNIK
15/6/2020
BEKENDMAKING PROVINCIALE REIS naar de CHAMPAGNE-streek
22/6/2020
Autocaruitstap naar KOKSIJDE en LOPPEM
25/6/2020
BEKENDMAKING INTERSOC-reis 2020 naar FLIMS (ZWITSERLAND) IN DE ZOMER
3/9/2020
Lezing : "REIS DOORHEEN HET MENSELIJK BREIN"
Zoek: