Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Clubagenda van LONDERZEEL
Terug naar overzicht
Concert : "Gre aus WIEN" in ANTWERPEN - deSingel - Blauwe zaal (namiddag)
op 10/4/2021 om 16:00 tot 18:30
Programma:

“Grüße aus Wien was weer puur genot in 2019”, “Het was over gans de lijn super”, “Iedereen was enthousiast”,… Aan succesformules hoef je niet te sleutelen. Jaar na jaar krijgt het Weens concert van de Internationale Robert STOLZ Club lovende commentaren van de meer dan 1.000 Neos-leden die het concert bijwonen. Onze samenwerking blijft ook in 2021 bestaan.

In 2020 diende het voorziene concert te worden afgelast omwille van het corona-virus. De twintig leden die inschreven voor het concert van 2020 ontvingen hun toegangsticket en dienen het zorgvuldig te bewaren tot in 2021. Indien er ingeschrevenen het concert van 10 april 2021 niet zouden kunnen bijwonen, zullen we trachten binnen onze club hun kaarten door te verkopen aan nieuwe belangstellenden.

Vertrouwde elementen die er ook in 2021 een bij te wonen evenement van maken: het grote Robert Stolz Promenade Orkest onder leiding van André Walschaerts, 4 getalenteerde solisten, van wie 2 uit Wenen, een groot koor, een adembenemende balletchoreografie en de mooiste Weense melodieën. Genoeg stof voor een prachtig namiddagconcert !

Wij richten carpooling in vanuit Londerzeel. Te bespreken met een van de bestuursleden of signaleren dat u zelf voor vervoer instaat.

Voor bijkomende inlichtingen

 

Georganiseerd door:
LONDERZEEL
Locatie:
deSingel - blauwe zaal
Desguinlei 25
2018 ANTWERPEN 1