Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Clubagenda van LONDERZEEL
Terug naar overzicht
Lezing : "OPFRISSING WEGCODE: hoe goed ken ik de verkeersregels nog ?" door GERRY PEETERS
op 4/3/2021 om 14:00 tot 17:00
Programma:

Opfrissing wegcode: zeer interactief, hoe goed ken ik de verkeersregels nog? Meest voorkomende misverstanden en valkuilen worden behandeld evenals de meest voorkomende regels. - Wat gaat dat kosten: wat zijn de gevolgen van verkeersinbreuken, welke procedures bestaan er, wat zijn de strafbepalingen,...

door GERRY PEETERS :

 Met meer dan 20 jaar ervaring in verkeer en mobiliteit is de tijd gekomen om kennis te delen! Als docent aan verschillende politiescholen en voor de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) zit les geven en het verzorgen van presentaties in de vingers. Als adviseur voor verschillende overheidsdiensten is het geven van een onderbouwd advies en het uitvoeren van een objectieve analyse of onderzoek geen nieuwigheid. Als jurylid- en voorzitter is het beoordelen van projecten en studies een wederkerend gegeven. Projectmatig werken en het begeleiden van projecten kent geen geheimen meer.

----

Na de uiteenzetting (duur: ca. 1u30) is er nog gelegenheid om wat vragen te stellen en daarna om gezellig na te praten bij een kopje koffie of een ander drankje tegen kostprijs.

 

 

Georganiseerd door:
LONDERZEEL
Locatie:
Gildenhuis - grote zaal
Gildenstraat 21
1840 LONDERZEEL