Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Clubagenda van LONDERZEEL
Terug naar overzicht
Concert : "MELODIE╦N voor MILJOENEN : DANSEN van MOSKOU tot MADRID"
op 28/2/2021 om 16:00 tot 18:45
Programma:

Ook in 2021 zijn we met Neos te gast in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal waar Neos’ huisorkest Frascati Symphonic ons wederom muzikale pareltjes voorschotelt. Dit keer gaan we “Dansen van Moskou tot Madrid” op een muzikale reis doorheen Europa.

De reis door Europa start vanzelfsprekend in Wenen. De Straussen zijn de nationale trots van Oostenrijk en zorgen voor vuurwerk van bij de start. Met de polka “Eljèn a Magyar” van Johann Strauss maken we een excursie naar buurland Hongarije en een polonaise van Tsjaikovski brengt ons naar het magistrale Rusland. De vader van de Berlijnse operette, Paul Lincke, brengt ons dichter bij huis. En natuurlijk wordt ook Parijs, het kloppende hart van Europa, niet vergeten. Offenbach, Ravel en Ganne doen de stad der liefde alle eer aan. Enkele hoogtepunten uit Bizets “Carmen” brengen ons in zwoelere sferen. Na Berlijn en Parijs is het tijd om te reizen naar zuidelijkere gebieden. In Italië aanbidden we de zon met “O sole mio” en het grillige Madrid komt dan weer tot leven in Rimski-Korsakovs “Capriccio Espagnol”.

Het symfonisch orkest van Frascati Symphonic floreert met dit bonte programma. Tegelijk zorgen de solo’s en duetten voor sopraan en tenor voor onvergetelijke hoogtepunten. Leun achterover en laat je meevoeren.

PRIJZEN :   Ticket cat. 1 : € 39   en ticket cat. 2 : 29

Vervoer : met de trein (eenieder zorgt voor zijn treinticket)

Georganiseerd door:
NEOS NATIONAAL
Locatie:
Koningin ELISABETHZAAL
Astridplein 26
2018 ANTWERPEN 1