Welkom bij Neos Diest !

Neos Diest is een bruisende seniorenvereniging met een waaier aan culturele en ontspannende activiteiten.

Neos brengt over heel Vlaanderen meer dan 35.000 leden samen in meer dan 220 plaatselijke clubs.

Meer dan 200 leden vonden de weg naar Neos Diest !

De verjonging en vernieuwing van het aanbod brengt telkens heel wat leden op de been. De cocktail van cultuur en ontspanning is de beste formule voor senioren die hun vrije tijd op een fijne manier willen invullen.

Interessante Links :
NEOS nationaal
NEOS Vlaams-Brabant
27/5/2024
vijfdaagse reis naar Cotswolds (UK)
Geen enkele streek in Engeland is zo typisch Engels als de Cotswolds. De honingkleurige kalkstenen huizen contrasteren perfect met het groene glooiende landschap. Het grootste “Area of Outstanding Natural Beauty” van het Verenigd Koninkrijk biedt een typisch coulisselandschap en is daarmee het uithangbord van het pittoreske Engeland. De wolnijverheid zorgde voor welvaart in de Late Middeleeuwen, maar de Industriële Revolutie is helemaal aan het gebied voorbijgegaan, waardoor de regio vandaag heel wat toeristen aantrekt.
6/6/2024
samen fietsen
In een veilige lus (in wijzerzin) grotendeels via de fietsknooppunten via Webbekom en Assent naar Scherpenheuvel en terug via Zichem en Molenstede (33 km). Vertrek om 13.30 uur aan het bezoekerscentrum "Webbekoms Broek" (naast Halve Maan).
11/6/2024
zomeropera "La Traviata" (Giusseppe Verdi)
Een niet te missen klassieker en een operabeleving in het unieke kader van de Landcommanderij Alden Biesen.
13/6/2024
tentoonstellingen "Ensor" en " het surrealisme" in Bozar Brussel
U kan aan één of meer van volgende activiteiten deelnemen : om 11 uur tentoonstelling (met gids) "James ENSOR Maestro" om 13 uur lunch in het Thais restaurant "Les Larmes du Tigre" (de bus rijdt van Bozar naar het restaurant en terug) om 15.30 uur tentoonstelling (met gids) Het SURREALISME in België (Histoire de ne pas rire)
13/6/2024
spektakelmusical '14 - '18
Tien jaar geleden was Neos er ook bij tijdensde première van deze revolutionaire theaterbeleving in de Nekkerhal te Mechelen ! Nu komt Studio 100 met een spectaculaire herwerking van dit legendarische musicalspektakel in het ondertussen iconischePop-Up Theater. Nieuwe muziek en een aantal verse getalenteerde namen zorgen voor een heel nieuwe dimensie aan het verhaal. Dit zal nog versterkt worden door de indrukwekkende decors, de rijdende tribunes en de levensechte effecten
Zoek: