Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Luxereis: Moskou-Sint-Petersburg: GEANNULEERD
op 9/9/2022 - 16/9/2022
Programma:

Deze reis is geannuleerd. IMAGINE  is volop aan het onderhandelen om iedereen terug te betalen. 

ANASTASIA

8-daagse luxereis naar Moskou en Sint Petersburg.

Zoals door ons provinciaal bestuurslid Johny Verhaegen toegelicht op de voorbije startdagen, organiseert Neos-Vlaams Brabant een achtdaagse luxereis naar Moskou en Sint Petersburg van 9 tot 16 september 2022.

In de gekende Neos-traditie is een uitstekende prijs/kwaliteit verzekerd, zowel inzake bezoeken als voor de gekozen tophotels. Bovendien kunnen we rekenen op Nederlandstalige gidsen!

Voor de deelnemers wordt op maandag 15 november 2021 een informatiebijeenkomst georganiseerd. Jullie mogen ook rekenen op alle nodige bijstand voor het regelen van de vereiste officiële papieren.

Inschrijvingsformulier met alle modaliteiten kan je aanvragen bij je clubsecretaris.

Je inschrijvingsformulier stuur je naar vlaams-brabant@neosvzw.be

 

Wenst u nog bijkomende inlichtingen of hebt u nog andere vragen dan mag je steeds contact opnemen met de organisator en coördinator van deze reis:

Verhaegen Johny

GSM: 0475 73.52.31

Email: johnyverhaegen@skynet.be

 

Met collegiale groeten.

Het bestuur Neos Vlaams–Brabant 

 

Programma:

Anastasia 8-daagse luxereis Moskou & St.Petersburg

9 - 16 september 2022 Axis Travel - 30/ 35 personen - datum voorstel 13/4/2021.

Vluchten Vluchtschema nog niet gekend

Dag 1 | vrijdag 9 september | Brussel - Moskou

Rechtstreekse lijnvlucht met Aeroflot naar Moskou. Kort stadsbezoek op weg naar het hotel. Transfer naar hotel Hilton Leningradskaya*****. Diner en overnachting in het hotel. 

Dag 2 | zaterdag 10 september | Moskou

Panoramisch stadsbezoek met aandacht voor het Rode Plein en enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de Russische hoofdstad. Bezoek aan het interieur van de Verlosserskathedraal en aan het kerkhof van het 16de -eeuws Novodievitchi-klooster.

Lunch in de stad. Bezoek aan de Tretjakov-galerij, een must voor liefhebbers van iconen en Russische schilderkunst vanaf de 11de eeuw. Diner in de stad.

Overnachting in het hotel.

Dag 3 | zondag 11 september | Moskou

Bezoek aan het Kosmonautenmuseum. Dit museum is gevestigd in een gigantische stalen obelisk en geeft de geschiedenis van de Russische ruimtevaart weer. Je komt er onder andere meer te weten over het leven van de kosmonauten in al haar facetten. Wandeling door het VDNKh park, een gigantisch park waar Sovjetpaviljoenen en socialistische kunstwerken tentoongesteld staan. Vandaag de dag is het een indrukwekkend recreatie- en winkelpark. Lunch in de stad.

Bezoek aan enkele van de prachtig gedecoreerde metrohaltes die de stad rijk is en wandeling doorheen de Arbatwijk.

Diner in een restaurant op wandelafstand van het hotel. Overnachting.

Dag 4 | maandag 12 september | Moskou - St.Petersburg

Bezoek aan het Kremlin. Binnen de versterkte stadsburcht liggen enkele paleizen, kathedralen en de beroemde Tsarinaklok. (interieurbezoek aan één van de kathedralen). Lunch in de stad. Transfer naar het station voor het vertrek per sapsan sneltrein naar Sint-Petersburg. Aankomst te Sint -Petersburg. . Transfer naar hotel Ambassador****. Diner in het hotel en overnachting.

 

Dag 5 | dinsdag 13 september | St.Petersburg

Panoramisch stadsbezoek met aandacht voor enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden zoals: Nevsky Prospect, het paleizenplein, de Admiraliteit,... Bezoek aan de Petrus en Paulusvesting, gelegen op het hazeneiland in het centrum van de stad. Hier liggen de Romanovs begraven en krijgt u een goed beeld over de geschiedenis van de tsaren. Lunch in de stad.

Bezoek aan de Hermitage, één van de meest prestigieuze musea ter wereld. Zowel het prachtig gedecoreerde Winterpaleis als de collecties Europese schilderkunst zijn van onschatbare waarde. Diner in het hotel en overnachting.

 

Dag 6 | woensdag 14 september | St.Petersburg

Excursie naar Petrodvoretz. Vertrek per draagvleugelboot (indien het weer het toelaat) naar Peterhof, ook wel Petrodvoretz of het Russische Versailles genoemd. Wandeling doorheen de Franse tuinen met honderden fonteinen en een vergulde cascade. Lunch nabij het paleis.

’s Namiddags: Bezoek aan de Izaakskathedraal, ongetwijfeld één van de mooiste kerken van de stad. Bezoek aan de Russisch Orthodox Sint Nikolaas der Zeelieden kerk. Diner in een restaurant op wandelafstand van het hotel. Overnachting.

 

Dag 7| donderdag 15 september | St.Petersburg

Vertrek naar Tsarskoje Selo (tsarenstad), gelegen op 27 km ten zuidwesten van de stad. Bezoek aan het Catharinapaleis, de zomerresidentie van Catharina de Grote. Het paleis werd na de verwoestingen van WO II volledig heropgebouwd. Lunch nabij het paleis.

Terugkeer naar de stad. Bezoek aan het aristocratisch Joesoepovpaleis, één van de best bewaarde luxueuze familieresidenties in het centrum van de stad, waar Raspoetin in 1916 vermoord werd. Begeleide wandeling op de majestueuze flaneerboulevard Nevski Prospect. Folklore-avond met diner  in het Nikolayevski-paleis. Overnachting.

 

Dag 8 | vrijdag 16 september | St.Petersburg - Brussel

Ontbijt. Vrije tijd tot vertrek van de transfer naar de luchthaven.

 

Hotel Hilton Leningradskaya ***** - Moskou

Ligging: in het centrum, langs de Garden Ring, nabij het treinstation Leningradsky en de metrohalte “Krasnya Vorota”, van waar je binnen 10 min. aan het Kremlin en het Rode Plein bent.

Logies: centraal gelegen 5*-hotel, opgetrokken in 1954 in één van de 7 Stalinistische bouwwerken die de stad rijk is. Na een complete renovatie in 2008 straalt het nog altijd de sfeer uit van toen, uiteraard aangepast aan deze tijd. Het hotel telt 273 ruime kamers waar een perfecte mix van hedendaags comfort en klassieke stijlelementen zelfs de meest veeleisende reiziger zal bekoren. Zo hebben de ruime standaardkamers (25 m²) een luxe badkamer met bad/douche, haardroger en badartikelen, bureau, telefoon, airco, minibar, 32 inch flatscreen tv, gratis Wifi,...

Faciliteiten: aangenaam tafelen of relaxen kan in het elegante restaurant ”Janus” en in de indrukwekkende Lobby Lounge Bar, alsook in de Spa met verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, sauna, fitness... Uitgebreide conferentie- en banketfaciliteiten. Gratis Wifi in het hele hotel.

Imagine: centraal gelegen luxe-klasse hotel in een historische gebouw. Ideaal voor de veeleisende zakenreiziger of recreant of voor groepsreizen. Interessante weekendtarieven.

 

Hotel Ambassador **** - St. Petersburg

Ligging: in het historisch hart van de stad, op 500 m van de Sint-Nikolaaskathedraal en op wandelafstand van de Hermitage, de Izaakskathedraal, Nevsky Prospect, het Mariinski theater,... Nabij metrohalte Sennaya Ploshad.

Logies: 255 comfortabele, moderne kamers met eigen badkamer met bad, haardroger, airco, gratis WiFi, satelliet-tv, minibar en safe. (standaard: ± 21m², superior: ± 24m² met zicht op de stad).

Faciliteiten: restaurant met panoramazicht op de stad, elegante Gallery Bar, lounge bar, aangename conferentiefaciliteiten, goed uitgeruste fitnessruimte, zwembad en 3 sauna’s (betalend). Schoonheids- en massagesalon naast het hotel. Imagine: centraal gelegen hotel met een harmonieuze mix van klassieke en moderne stijlelementen. Goede prijs-kwaliteitsverhoudin

 

Inbegrepen 

 ·         Vluchten met Aeroflot in economy class, 1 stuk ruimbagage inbegrepen

 ·         3 nachten hotel Hilton Leningradskaya***** in Moskou (of gelijkwaardig).

 ·         4 nachten hotel Ambassador**** in Sint-Petersburg (of gelijkwaardig).

 ·         Sapsan sneltrein in 2de klasse Moskou-Sint-Petersburg.

 ·         Programma in volpension (vanaf het diner van dag 1 t.e.m. het ontbijt van dag 8).

 ·         Dranken aan tafel: water, koffie of thee.

 ·         Nederlandstalige lokale gids in beide steden. Waar 2 gidsen nodig door de omvang van de groep, is de 2de gids Engels-/ Franstalig.

 ·         Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven in het programma.

 ·         Luchthaventaksen en fuel

 ·         Visuminvitatiebrief

 ·         1 documentatiemap per kamer

 

Niet inbegrepen

 ·         Overige dranken en persoonlijke uitgaven.

 ·         Gebruikelijke fooien: ± 7 euro p.p.p.d.

 ·         Visumkosten: 145 euro per persoon.

 ·         Facultatieve annuleringsverzekering.

 ·         Verplichte bijstandsverzekering.  

Prijs per persoon:

2-persoonskamer: € 2285

1-persoonskamer: € 2715

Alle prijzen zijn gebaseerd op min. 30 deelnemers, onder voorbehoud van beschikbaarheid bij reservering.

Inschrijvingen vóór 31 december 2021

De ingerekende vluchtprijs is onder voorbehoud van wijziging op het moment van reservering.

De reiziger bevestigt met deze offerte ook de bijgaande algemene en bijzondere reisvoorwaarden van Imagine Travel te hebben ontvangen.

 

Axis Travel wenst je een boeiende reis 

 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant