Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Cruise : “DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN”
op 21/1/2018 - 29/1/2018 om :00
Programma:

Op vraag van vele leden, en na het grote succes van dit jaar qua deelnemersaantal voor de cruise naar de Noorse Fjorden en Noordkaap kunnen we ingaan op jullie vraag om voor werkjaar 2017-2018 opnieuw een provinciale cruise te plannen.

 

Uit jullie ontvangen voorkeuren, kozen we een Cruise naar:

“DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN”

We werken met een nieuwe partner, met name AXIS TRAVEL bvba uit Kortenberg.  Praktisch is dat veel eenvoudiger qua administratie en samenwerking, en hun prijzen zijn zéér competitief. 

 

We organiseren een 8 daagse cruise met de MSC SPLENDIDA van

zondag 21 januari tot en met maandag 29 januari 2018.

 

Bijgevoegd vind je een folder, waarin je zal opmerken dat we  een onwaarschijnlijk uitgebreid programma aanbieden tegen een concurrentiële prijs. In deze folder staat duidelijk vermeld wat inbegrepen is in de opgegeven prijs.

 

Deze cruise is beperkt tot 80 plaatsen (40 kajuiten) voor Neos Vlaams-Brabant.   Wie inschrijft vóór 31 mei 2017 ontvangt van AXIS TRAVEL bvba, in samenwerking met MSC een welkomspakket  (één per kajuit).   

 

Tijdens de startdagen van 9 en 11 mei ek wordt deze cruise uitgebreid voorgesteld in het jaarprogramma van Neos Vlaams-Brabant.  Hou zeker dinsdag 6 juni 2017 vrij voor de informatievergadering waarop alle geïnteresserde Neos leden (ook deze die reeds ingeschreven zijn vóór 31/05/2017) worden uitgenodigd.  Deze info gaat door in de gebouwen van Axis Travel te Kortenberg, Leuvensesteenweg 749  om 11.00 uur en 14.00 uur.(twee identieke info’s)  Op die manier ontwijken we de ochtend- en avondspits. Dit is tevens de ideale gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwe partner.

 

We zijn ervan overtuigd dat we weeral een succesvolle provinciale cruise kunnen garanderen.


Voor de flyerklik hier

 

Voor het inschrijvingsformulier :  klik hier

 

 

 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant