Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Provinciale reis Cruise op de Donau
op 24/6/2018 - 30/6/2018 om :00
Programma:

 Dit werkjaar heeft Neos Oost-Vlaanderen in de lente van 2018 een mooie reis voor al haar leden in petto. Een prachtige riviercruise op de Donau.


Timing:  24 –  30 juni 2018  (7 dagen/ 6 overnachtingen).

In bijlage vindt u de bijbehorende brochure met alle nodige info, uitgewerkt door touroperator CTT in samenwerking met onze provinciale Raad van Bestuur en Neos reisverantwoordelijke.

Enkele nuttige wetenswaardigheden


• De reis wordt georganiseerd onder de voorwaarde van een voldoende grote bezetting. Maximum aantal deelnemers:  90  personen.
• De prijs voor de reis bedraagt € 1450 /persoon in een tweepersoonskajuit op de pont principal. Het supplement voor een pont supérieur kajuit bedraagt  € 220 / persoon. De toeslag voor een éénpersoonskajuit  bedraagt €375/persoon.
• De betaling van een voorschot van 450€/persoon geldt als inschrijvingsbewijs. Dit voorschot moet door de deelnemers ten laatste op 11 oktober 2017 op de Belfius-rekening BE81 0688 9801 6024 van ‘City Trip Travel’  gestort worden. Bij storting mag de volgende code vermeld worden: DE-2018-026
• Op de hieraan toegevoegde inschrijvingsstrook graag per persoon uw naam, NEOS-club, adres, telefoonnummer, geboortedatum en gewenste kamer vermelden. Deze strook moet direct na de betaling van het voorschot naar CTT opgestuurd of gemaild worden. Denk er ook aan: betalingen dienen rechtstreeks bij CTT te gebeuren en dus niet bij de club!

• Zes weken voor afreis krijgt elke deelnemer dan een saldofactuur toegestuurd, evenals een gedetailleerde infobrief.
• Elke deelnemer meldt na de betaling van het voorschot zijn/haar deelname aan de clubsecretaris.  Niet vergeten!
Ter controle dient de clubsecretaris ten laatste op 15 maart 2018 een lijst van de deelnemers uit zijn/haar club te bezorgen aan het secretariaat van NEOS Provincie Oost-Vlaanderen, per e-mail aan oost-vlaanderen@neosvzw.be of per post aan Dhr. Philippe Meyer, Centrumlaan 44, 9400 Ninove (reisverantwoordelijke NEOS)
• Tijdens deze cruise  zal er hier en daar wel wat gewandeld worden. Personen die niet meer zo goed te been zijn, denken best tweemaal na vooraleer in te schrijven op deze reis.

 

 

Georganiseerd door:
Neos Oost-Vlaanderen
Download documenten:
Inschrijvingsstrook
Donaucruise