Je bent hier:
Agenda Vorige activiteiten

Een overzichtje van de voorbije activiteiten:

Terug naar overzicht
Provinciale wandeling in Asse
op 27/4/2017 om 13:30 tot 17:00
Programma:

Op 27 april 2017 wordt voor de eerste maal de Provinciale landschap- en erfgoedwandeling ingericht door de afdeling Asse gelegen in Vlaams-Brabant.
 
Asse, dat vooral berucht is voor zijn files in het centrum, is niettemin een gemeente waar het fijn is om te wandelen. Amper op vijf minuten stappen van het centrum kan men genieten van de groene rand rond Asse.  
 
De wandeling start aan het restaurant ‘Kasteel Waalborre’ gelegen in het gemeentepark. Een gegidste wandeling van 7 km gaat via de ‘Broekevallei’ naar het gehucht Asbeek. Langs een bewaard stukje Romeinse Heirbaan passeren we drie kastelen. Wij keren terug naar het centrum en wandelen over het kerkplein met de mooie Sint-Martinuskerk en de Markt met zijn gezellige terrassen en eindigen in het gemeentepark met een unieke collectie aan beschermde bomen.
 
Praktische info:  startplaats: ’Kasteel Waalborre’, Parklaan 20 te 1730 Asse . Inschrijving: vanaf 13u30 . Vertrek wandeling om 14.OO uur en 14.15 uur . Parkeergelegenheid: Parking ‘Kasteel Waalborre’ en aan het sportcomplex Waalborre, Pastinakenstraat, grenzend aan het park . Ook te bereiken met het openbaar vervoer: de trein en bus van de ‘Lijn’-halte station Asse op vijf minuten stappen van de startplaats.  Prijs deelname: € 12

graag uw betaling voor 10 april 2017 op rekening van Neos Oud-Heverlee  BE11 7343 1104 4148

meer info secretariaat.neosoudheverlee@gmail.com

Georganiseerd door:
NEOS OUD-HEVERLEE