Je bent hier:
Agenda Vorige activiteiten

Een overzichtje van de voorbije activiteiten:

Terug naar overzicht
fietsvijfdaagse in Alpen aan de Rijn, Nederland
op 18/7/2017 - 22/7/2017 om :00
Programma:

 Naar nu toch al goede gewoonte wensen we dit jaar weer een fiets en wandelvakantie te organiseren, dit maal in het groene hart van Nederland. Het groene hart van Nederland is het gebied gelegen in de ruit tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het is een gebied dat al aan het begin van onze jaartelling werd bewoond en het omvat vele kleine stadjes die de moeite waard zijn om te bezoeken, maar ook Amsterdam, Den Haag met het Binnenhof, Leiden, Utrecht, Delft zijn steden die we van naam kennen, maar die we misschien nog nooit hebben bezocht. De streek is vlak, maar aan de zee kan er wel een stevige wind staan.
Alphen aan den Rijn ligt op een goede 35 km van Amsterdam, Utrecht, Den Haag etc., dus binnen ons fietsbereik. Een geleid bezoek aan het Binnenhof in Den Haag, of aan de tentoonstelling over de Romanovs in het Heritage museum in Amsterdam willen we zeker proberen te organiseren.


We hebben een aantal kamers vastgelegd in het Avifauna hotel in Alphen aan den Rijn  voor de periode van dinsdag 18 juli tot en met zaterdag 22 juli.
Informatie over het hotel kunnen jullie vinden op www.avifauna.nl . Het hotel ligt op ongeveer twee uur rijden van Oud-Heverlee, voor zover het vlottend verkeer is.
Prijs : €374,00 per kamer ( kamer & ontbijt)

 
Als je wil meekomen, laat ons dan weten ten laatste tegen 17 april 2017, wij kunnen dan verder werken aan de hotelreservatie, huur van een fietskar voor transport, gegidst bezoek aan steden/musea enz.

 

Georganiseerd door:
NEOS OUD-HEVERLEE