Welkom bij Neos Kessel-lo!

Netwerk voor Ondernemende Senioren.

NEOS, Netwerk van ondernemende senioren, is een vereniging voor 50-plussers die net iets meer willen in het leven. Met NEOS geniet je volop van je vrijgekomen tijd, in een gemoedelijke sfeer op het ritme van de actieve senior. Wie graag vrienden maakt en interesse heeft in goede voordrachten, wie houdt van cultuur, uitstappen en reizen, is bij ons op het juiste adres. Wij organiseren een maandelijkse voordracht over diverse onderwerpen. Dat kan gaan over sociale thema's, over wetenschap en politiek of over natuur en gezondheid.

Je kan lid worden van onze vereniging door 45€ te storten op Rek. nr. Neos Kessel-Lo BE29 4312 6880 6164 of je neemt contact op met iemand van het bestuur.

9/12/2023
Carmina Burana
De "Carmina Burana" van Carl Orff bewerkt tot spectaculair danstheater door de bekroonde Szeged Contemporary Dance Company. Het stuk geeft op pakkende wijze de gemeenschappelijke angsten en vreugde weer van een denkbeeldige barbaarse gemeenschap, die via geheimzinnige rituelen vecht voor haar overleving en menselijkheid. Deze voorstelling heeft dankzij haar uitzonderlijke dansers en regie wereldwijd veel lof ontvangen. Laat je meevoeren en beleef deze internationaal bekroonde voorstelling samen met Neos.
12/12/2023
Dieric Bouts : Tentoonstelling Beeldenmaker
Bezoek met een gids aan de overzichtstentoonstelling Dierick Bouts in het M-museum te Leuven.
18/12/2023
Kennis aan de ketting
Fake news, censuur en informatie rond 1500 en vandaag.
8/1/2024
Jan Vanroose: Over de namen van mensen, dieren en dingen.
Leerkracht geschiedenis met rustpensioen, auteur van meerdere boeken, waaronder Het kleine Namenboek (uitgeverij Bert Bakker Amsterdam) werkte mee aan het radioprogramma De Nieuwe Wereld (Friedl Lesage).
25/1/2024
Clubwandeling
Zoek: