Welkom op de website van Neos Bierbeek

Je kan ons nu ook bereiken via het algemeen mailadres: bierbeek@neosclub.be.

NEOS BIERBEEK is een vereniging van en voor senioren uit Bierbeek en omgeving, die actief, dynamisch en vol verwachting de toekomst tegemoet zien. Onze club is ondanks de moeilijke coronajaren nog gegroeid tot 130 leden en is een afdeling van NEOS VZW, één van de grootste seniorenorganisaties in Vlaanderen.  

NEOS (Netwerk van Ondernemende Senioren) is een bruisende vereniging voor actieve 50-plussers met een brede interesse: cultuur, uitstappen, reizen, wandelen of ontspanning. In heel Vlaanderen zijn er plaatselijke afdelingen, met elk een eigen bestuur en een eigen programma. 
Al onze toekomstige activiteiten vind je terug onder "
Agenda", sfeerbeelden van onze voorbije activiteiten kan je terugvinden onder "Fotoalbum". Voor een overzicht van onze voorbije activiteiten van dit jaar en vorig jaar ga je naar "Jaarprogramma".

Op donderdag 6 juli 2023 bezoeken we de Europese instellingen in Brussel. Je kan nu al inschrijven en pas betalen in juni, het volledige programma vind je onder Agenda of klik gewoon hier.
 
Onze meerdaagse reis brengt ons dit jaar van 3 tot 8 september 2023 met de autocar naar het mooie Friesland. Het volledige programma en het inschrijvingsformulier vind je hier terug. Opgepast: er zijn geen éénpersoonskamers meer beschikbaar!

Je kan ons ook volgen op Facebook.

Ook niet-leden zijn hartelijk welkom op onze voordrachten mits een kleine bijdrage!


 

6/4/2023
RED STAR LINE - AFGESLOTEN!
13/4/2023
Maandelijkse wandeling: Meldert
15/4/2023
Paasbrunch in het wagenhuis van het kasteel in Horst
20/4/2023
Black History: Frank Vaganée,dirigent met als internationale topsolist TUTU PUOANE: AFGESLOTEN
De LUCA BIGBAND onder leiding van dirigent Frank VAGANEE brengt ons in het kader van Black History Month een concert met de bekende Zuid-Afrikaanse zangeres TUTU PUOANE, een internationale topsoliste.
27/4/2023
Voordracht door Manu Adriaens: De wereld gaat aan ernst ten onder