Welkom op de website van Neos Bierbeek

NEOS BIERBEEK is een vereniging van en voor senioren uit Bierbeek en omgeving, die actief, dynamisch en vol verwachting de toekomst tegemoet zien. Onze club is ondanks de moeilijke coronajaren nog gegroeid tot 130 leden en is een afdeling van NEOS VZW, één van de grootste seniorenorganisaties in Vlaanderen.  
NEOS (Netwerk van Ondernemende Senioren) is een bruisende vereniging voor actieve 50-plussers met een brede interesse: cultuur, uitstappen, reizen, wandelen of ontspanning. In heel Vlaanderen zijn er plaatselijke afdelingen, met elk een eigen bestuur en een eigen programma. 
Al onze toekomstige activiteiten vind je terug onder "
Agenda", sfeerbeelden van onze voorbije activiteiten kan je terugvinden onder "Fotoalbum". Voor een overzicht van onze voorbije activiteiten van dit jaar en vorig jaar ga je naar "Jaarprogramma".

Wil je graag de presentatie van onze Algemene Vergadering op 19 januari 2023 nog eens bekijken? Klik dan hier
 voor de video.
 
Onze meerdaagse reis brengt ons dit jaar van 3 tot 8 september 2023 met de autocar naar het mooie Friesland. Het volledige programma en het inschrijvingsformulier vind je hier terug. Opgepast: er zijn geen éénpersoonskamers meer beschikbaar!

Je kan ons ook volgen op Facebook.

Ook niet-leden zijn hartelijk welkom op onze voordrachten mits een kleine bijdrage!


 

16/2/2023
Voordracht door Corine Beyst: Etiquette en de Butler
19/2/2023
De Frivole Framboos: VOLZET
16/3/2023
Voordracht door Jozef Ongena: Hernieuwbare energie? Ja, maar ...
25/3/2023
Cavalluna - AFGESLOTEN!
6/4/2023
RED STAR LINE - AFGESLOTEN!