Welkom op de website van Neos Bierbeek

Schrijf je voortaan voor de lezingen, wandelingen en andere niet-betalende activiteiten in via het e-mailadres info@neosbierbeek.be. 

NEOS BIERBEEK is een vereniging van en voor senioren uit Bierbeek en omgeving, die actief, dynamisch en vol verwachting de toekomst tegemoet zien. Onze club is ondanks de moeilijke coronajaren nog gegroeid tot meer dan130 leden en is een afdeling van NEOS VZW, één van de grootste seniorenorganisaties in Vlaanderen.  

NEOS (Netwerk van Ondernemende Senioren) is een bruisende vereniging voor actieve 50-plussers met een brede interesse: cultuur, uitstappen, reizen, wandelen of ontspanning. In heel Vlaanderen zijn er plaatselijke afdelingen, met elk een eigen bestuur en een eigen programma. 
Al onze toekomstige activiteiten vind je terug onder "
Agenda", sfeerbeelden van onze voorbije activiteiten kan je terugvinden onder "Fotoalbum". Voor een overzicht van onze voorbije activiteiten van dit jaar en vorig jaar ga je naar "Jaarprogramma".

Je kan ons ook volgen op Facebook.

Ook niet-leden zijn hartelijk welkom op onze voordrachten mits een kleine bijdrage!
 

15/6/2023
Lekker Leuven: hapje stapje
Een wandeling door Leuven vol smakelijke verhalen over eten en drinken. En natuurlijk proeven we onderweg ook van al dat Leuvense lekkers.
20/6/2023
La Storia di Gianni Schicchi - AFGESLOTEN!
Hoe een hebzuchtige familie naast een erfenis grijpt. Een voorstelling vol tragedie,komedie en romantiek. Een muzikaal hoogtepunt in deLandcommanderij Alden Biesen.
6/7/2023
Bezoek aan de Europese instellingen in Brussel-VOLZET
We bezoeken het EESC-gebouw (Europees Economisch en Sociaal Comitť) het belangrijkste adviesorgaan van de Europese Commissie. Bezoek aan de grote zaal van het Europees Parlement. Bezoek in het huis van de Europese Geschiedenis. Ontvangst met koffie en lunch inbegrepen
28/7/2023
PAELLA live op locatie in plaats van BBQ
De koerier van Navarra brengt ons het verhaal van de PaŽlla. Verrukkelijke tapas, heerlijke PaŽlla en... La musica. Het wordt een super lekkere Spaanse beleving. Iedereen van harte welkom.
6/8/2023
Historalia openluchtmusical: DAMIAAN - AFGESLOTEN!
Ook Historalia (gekend van 1830, Albert 1, Marie-Antoinette en Rubens) heeft deze zomer weer wat moois voor ons in petto. Voor de openluchtmusical over het leven van pater Damiaan trekken we eens niet naar Westerlo maar naar Scherpenheuvel.