Welkom op de website van Neos Bierbeek

             
Om je in te schrijven 
voor de lezingen, wandelingen en andere niet-betalende activiteiten, klik je gewoon op de bijhorende link. Vul je gegevens in, druk op "versturen" en je bent klaar! Mocht dat toch niet lukken, stuur dan een mailtje naar info@neosbierbeek.be

NEOS BIERBEEK is een vereniging van en voor senioren uit Bierbeek en omgeving, die actief, dynamisch en vol verwachting de toekomst tegemoet zien. Onze club is ondanks de moeilijke coronajaren nog gegroeid tot meer dan150 leden en is een afdeling van NEOS VZW, één van de grootste seniorenorganisaties in Vlaanderen.  
NEOS (Netwerk van Ondernemende Senioren) is een bruisende vereniging voor actieve 50-plussers met een brede interesse: cultuur, uitstappen, reizen, wandelen of ontspanning. In heel Vlaanderen zijn er plaatselijke afdelingen, met elk een eigen bestuur en een eigen programma. 
Al onze toekomstige activiteiten vind je terug onder "
Agenda", sfeerbeelden van onze voorbije activiteiten kan je terugvinden onder "Fotoalbum". Voor een overzicht van onze voorbije activiteiten van dit jaar en vorig jaar ga je naar "Jaarprogramma".

Je kan ons ook volgen op Facebook.

Ook niet-leden zijn hartelijk welkom op onze voordrachten mits een kleine bijdrage!
 

15/8/2024
Openluchtspektakel: Jeanne D'Arc op het kasteeldomein de Merode-AFGESLOTEN!
22/8/2024
Wandelen in Horst
Voor onze wandeling van augustus, die uitzonderlijk niet op de 2e donderdag doorgaat maar wel op donderdag 22 augustus, kozen we voor Horst.
29/8/2024
Openluchtmusical Festivaria: De Klokkenluider van de Notre - Dame: AFGESLOTEN
7/9/2024
7-daagse vliegtuigreis naar Lago Maggiore-AFGESLOTEN!
26/9/2024
Provinciale wandeling in Bierbeek:
Neos Bierbeek nodigt, in samenwerking met het provinciaal bestuur van Neos Vlaams-Brabant, alle leden uit om te komen wandelen in Bierbeek .
Zoek:
Floris & the Flames 6 oktober 2024
Deze vier roodharige (!) artiesten brengen klassieke meesterwerken in eigentijdse versies en veroveren het publiek met vlammende eigen composities.
Lees meer>>