Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Voorronde Provinciale QUIZ
op 28/11/2023 om 13:30 tot 17:00
Programma:

 

Neos Vlaams-Brabant gaat binnenkort opnieuw op zoek naar de “Slimste Club“ van de provincie en hiervoor organiseren ze de11de provinciale quiz.

Ze dagen alle Neos clubs van Vlaams Brabant uit het ook dit jaar tegen elkaar op te nemen in deze amusante, ludieke quiz o.l.v. quizmaster Daniel Bruyninckx. Misschien wordt onze  club dit jaar uitgeroepen tot de “Slimste Club” van onze provincie en mag ze de wisselbeker nog eens mee naar huis nemen!

Er worden opnieuw twee regionale voorrondes voorzien.

Hieronder vind je de praktische info per regio.

Regio Oost: Aarschot, Bierbeek, Begijnendijk, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Glabbeek, Heverlee, Kessel-Lo, Landen, Leuven, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel, Tienen, Tremelo, Zoutleeuw, Haacht, Keerbergen, Kortenberg en Hoegaarden

Datum: 28/11/2023– 14u

Locatie: De Roosenberg - Maurits Noëstraat 15 - 3050 Oud-Heverlee

 

Regio West: Asse, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Kapelle-op-den-Bos, Lennik, Liedekerke, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk, Overijse, Tervuren, Vilvoorde en Zemst.

Datum: 24/11/2023 - 14u

Locatie: De Schuur – Kloosterstraat 7 - 1745 Opwijk.

Deelnameprijs voor supporters: 12 € pp te storten op onze rekening BE19 8508 3717 9312

Met vermelding quiz en uiterlijk tegen vrijdag 3 november

De spelers hun deelname wordt betaald door de kas.

 

Alle aanwezigen worden verwelkomd met een welkomstdrankje en tijdens de pauze wordt taart en koffie aangeboden. Al de andere consumpties zijn niet inbegrepen in deze deelnameprijs.

We willen er graag de nadruk op leggen dat het opnieuw een ludieke en ontspannende quiz wordt We dagen hier niet de ervaren quizzer uit, wel de levensgenieter “met ervaring” die houdt van een leuke quiz tijdens een gezellige namiddag!

 

De quiz zal bestaan uit 6 rondes van telkens 10 vragen. Er zijn 3 rondes voor de pauze en 3 rondes na de pauze met telkens een puzzelronde.

De volgende thema’s zullen aan bod komen:

      Neos-vragen

      Actualiteit

      Kunst, Cultuur en Media

      Eten en drinken

      Varia

      Wetenschap, aardrijkskunde, geschiedenis

      Sport

      Beeld- en ludieke vragen

      Natuur

      Muziekvragen

Op 26 januari 2024 zullen de beste ploegen van de voorrondes het tegen elkaar opnemen in de finale, waarvoor je nog een aparte uitnodiging ontvangt. De beste ploegen zijn -in principe- telkens de 5 beste van elke regio, met dien verstande dat slechts één ploeg per club aan de finale mag deelnemen.

Wij hopen dat je club deze uitdaging aangaat en dat je veel promotie maakt bij je leden! Uiteindelijk is het belangrijkste dat iedereen een fijne namiddag beleeft samen met vele andere enthousiaste Neos-leden uit Vlaams-Brabant.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je deze kwijt bij François secretaris@neosbierbeek.be

 

 

 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant
Locatie:
Zaal Roosenberg
Maurits NoŽstraat 15
3050 OUD-HEVERLEE