Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Les MisÚrables
op 3/12/2023 om 14:00 tot 17:00
Programma:

Musical: Les Misérables

 

Na 25 jaar keert Les Misérables terug naar België. De wereldwijd bejubelde musical, gebaseerd  op een boek van Victor Hugo, brengt een aangrijpend en tijdloos verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde. De vernieuwde eigentijdse, spectaculaire versie uit Londen van Cameron Mackintosh strijkt dit najaar neer in ons land.

Het verhaal speelt zich af in Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap  lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden  hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen  verscheurt Jean  Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

Les Misérables wordt gebracht door een Nederlandse cast aangevuld met enkele Vlaamse topnamen. Zo maken Nordin De Moor, Jonas Van Geel en lanthe Tavernier hun opwachting in deze legendarische musical.

Data en locatie

Zondag 3 december 2023 om 14u, in de Stadsschouwburg van Antwerpen

Prijs:

Ticket cat. 1: met eigen vervoer: € 67,00 pp

Ticket cat. 1: met busvervoer: € 88,50 pp

Inschrijven door storting van uw keuze op onze rekening BE19 8508 3717 9312 met vermelding Les Miserables vóór………..

 

 

Georganiseerd door:
Neos VZW