Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
"MELODIE╦N VOOR MILJOENEN" - C17
op 15/11/2021 om 16:00 tot 18:00
Programma:

Ook in 2021 zijn we met Neos te gast in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal waar Neos’ huisorkest Frascati Symphonic ons muzikale pareltjes voorschotelt.

Dit keer gaan we met “Dansen van Moskou tot Madrid” op een muzikale reis doorheen Europa.
De reis door Europa start vanzelfsprekend in Wenen.
De Straussen zijn de nationale trots van Oostenrijk en zorgen voor vuurwerk van bij de start. Met de polka “Eljèn a Magyar” van Johann Strauss maken we een excursie naar buurland Hongarije en een polonaise van Tsjaikovski brengt ons naar het magistrale Rusland. De vader van de Berlijnse operette, Paul Lincke, brengt ons dichter bij huis.
En natuurlijk wordt ook Parijs, het kloppende hart van Europa, niet vergeten. Offenbach, Ravel en Ganne doen de stad der liefde alle eer aan. Enkele hoogtepunten uit Bizets “Carmen” brengen ons in zwoelere sferen. Na Berlijn en Parijs is het tijd om te reizen naar zuidelijkere gebieden. In Italië aanbidden we de zon met “O sole mio” en het grillige Madrid komt dan weer tot leven in Rimski-Korsakovs “Capriccio Espagnol”.
Het symfonisch orkest van Frascati Symphonic floreert met dit bonte programma. Tegelijk zorgen de solo’s en duetten voor sopraan en tenor voor onvergetelijke hoogtepunten.
Leun achterover en laat je meevoeren.
Richtprijs: €39.00 voor ticket 1e rang.
Info & Inschrijven: stuur een mail of bel naar Jo Dierkens, dan kunnen we de tickets reserveren en krijg je zo spoedig mogelijk bevestiging.
Tip: maak er een dagje Antwerpen van! Vlot te bereiken met de trein, de Elisabethzaal ligt nabij het centraal station.
 
Georganiseerd door:
Neos nationaal