Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
André Rieu - C20
op 9/1/2022 om 19:00 tot 21:00
Programma:
Het nieuwjaarconcert van André Rieu is de perfecte manier om samen het nieuwe jaar in te walsen. In 2022 brengt André Rieu een volledig nieuwe show, waarin de charismatische dirigent en violist samen met zijn Johann Strauss-orkest alle registers zal opentrekken. Op het programma staan de mooiste songs uit film, musical, opera en operette en uiteraard de grootste traditionele klassiekers.
André Rieu is er rotsvast van overtuigd dat klassieke muziek voor iedereen toegankelijk is en dat bewijst hij met het wereldwijde succes van zijn liveconcerten. Zijn onnavolgbare manier om het publiek bij de hand te nemen en van begin tot einde te laten opgaan in het spektakel, heeft van André Rieu één van de grootste entertainers van zijn generatie gemaakt. Hij slaagt er in om klassieke muziek plezierig en tijdloos te maken.
Neos zal er bij zijn en zit op de eerste rijen van het balkon. Het balkon komt over de laatste rijen van de parterre heen. Deze plaatsen bieden een mooi overzicht van het hele podiumgebeuren. Wie zet met ons mee het nieuwe jaar in? 
Een enige gelegenheid om met Neos Brugge op een comfortabele manier dit groots spektakel bij te wonen. Busvervoer, verzorgde warme maaltijd en het samen beleven, het is allemaal voor de deelnemers weggelegd. Ticket all-in 104.00€. Neos Brugge reserveerde 15 kaarten. Als snel blijkt dat de belangstelling groter is, dan kunnen wij mogelijk nog bijkomende kaarten bekomen.
Inschrijven: door betaling van 104.00€ pp. op rekening Neos BE96 7360 4829 7105 Vermelden: C20 – naam – aantal personen
Belangrijk: principe wie eerst betaalt eerst maalt, wil je zekerheid betaal dan onmiddellijk, anders kom je op de wachtlijst terecht.
Info: Jo Dierkens                                                                                                              
voorkeur email dierkens.jo@telenet.be tel. ook mogelijk  0495 86 72 51 (tussen 9 en 10 uur)
 

 

Georganiseerd door:
Neos nationaal
Download documenten:
Inschrijvingsformulier