Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Senioren FEST - 4/9/22 Lotto Arena
op 4/9/2022 om 14:00 tot 19:00
Programma:

Download het inschrijvingsformulier onderaan

Vier samen met Neos haar 40 (+2) verjaardag op 04/09/2022!

Genoeg tijd verloren. De hoogste tijd om mensen terug samen te brengen. Neos bestaat 40 + 2 jaar en viert dit met een festival waar beleving, verbinding, herkenning, samenhorigheid, enthousiasme en levenskunst centraal staan. Neos FEST brengt 5.000 leden samen in de Lotto Arena om er samenthousiast te genieten van een totaalbeleving met muziek, lekker eten en drinken, de nodige randanimatie, maar bovenal … een feest waar we terug kunnen genieten van elkaar.

De totaalbeleving start al aan jouw voordeur. Een autocar brengt de leden van jouw club naar een restaurant waar we genieten van een feestelijke maaltijd met aperitief. Vervolgens gaat het naar de Lotto Arena, het gezellige broertje van het Antwerpse Sportpaleis, waar ieder vanop zijn eigen zitje geniet van een muzikale namiddag. Neos staat garant voor nét dat ietsje meer. Jullie zullen in de watten gelegd worden!

Op het programma? Talrijke verbindende activiteiten én de nodige muzikale gasten die met hun muziek nostalgie en verbondenheid brengen. Raymond van het Groenewoud, Studio Guga en de Grungblavers zullen elk op hun eigen manier het dak van de Lotto Arena blazen. We maken er samen een feestje van!

Mogen we jou ook verwachten om met ons mee te vieren? Neem dan contact met je clubsecretaris.

Prijs:
Ticket categorie 1 - €35
Ticket categorie 2 - €30
Supplement busvervoer- en maaltijd - €48

Georganiseerd door:
Neos vzw
Locatie:
Lotto Arena
Schijnpoortweg 119
2170 MERKSEM (ANTWERPEN)
Download documenten:
Reservatieformulier Senioren FEST
Definitief inschrijvingsformulier Senioren FEST