Je bent hier:
Agenda Clubagenda

Terug naar overzicht
ANDRE RIEU
op 8/1/2023 om 19:00 tot 22:00
Programma:

DIT CONCERT IS VERSCHOVEN NAAR 8 JANUARI 2023  OM 19.00u !

Het nieuwjaarsconcert van André Rieu op zondag 9 januari 2022 is de perfecte manier om samen het nieuwe jaar in te walsen.

In 2022 brengt André Rieu een volledig nieuwe show, waarin de charismatische dirigent en violist samen met zijn Johann Strauss-orkest alle registers zal opentrekken.

Op het programma staan de mooiste songs uit film, musical, opera en operette en uiteraard de grootste traditionele klassiekers.

André Rieu is er rotsvast van overtuigd dat klassieke muziek voor iedereen toegankelijk is en dat bewijst hij met het wereldwijde succes van zijn liveconcerten.  Zijn onnavolgbare manier om het publiek bij de hand te nemen en van begin tot einde te laten opgaan in het spektakel.  Dit heeft van André Rieu één van de grootste entertainers van zijn generatie gemaakt.  Hij slaagt er in om klassieke muziek plezierig en tijdloos te maken.

Neos zal er bij zijn en zit op de eerste rijen van het balkon.  Het balkon komt over de laatste rijen van de parterre heen.  Deze plaatsen bieden een mooi overzicht van het hele podiumgebeuren.  Wie zet er met ons mee het nieuwe jaar in ?

Tickets:  - autocar vervoer, warme dagschotel en ticket.

Inschrijven: via overschrijving op rekening van Neos Oostkamp BE81 7380 2969 1924, dit met de vermelding ‘André Rieu en naam en voornaam’.

 

Georganiseerd door:
De Wandeler Freddy
Locatie:
Antwerps Sportpaleis
Schijnpoortweg 119
2170 EKEREN (ANTWERPEN)