Je bent hier:
Agenda Clubagenda

Terug naar overzicht
SINGIN' IN THE RAIN
op 21/8/2022 om 21:00 tot 23:59
Programma:

Festivaria: Singin’ in the Rain

Zondag 21 augustus 2022 om 21.00 u op het Donkmeer te Berlare.

Het ‘theater op het water’ staat gekend voor straffe acteerprestaties, een mix van enthousiaste professionals en vrijwilligers, technisch hoogstaande decorconcepten en spectaculaire effecten.

Deze zomer brengt Festivaria één van de grootste musicalklassiekers naar Vlaanderen ‘Singin’ in the Rain.

De voorstelling neemt je mee naar het swingende Hollywood van de jaren ’20. Maak kennis met Don Lockwood en Lina Lamont, twee supersterren van de stomme film. Volgens de studio een dolverliefd koppel, gewoon goeie vrienden volgens Don. Ze spelen de ene succesproductie na de andere. Tot de geluidsfilm zijn intrede doet … .

Diva Lina blijkt een vreselijke stem te hebben. Kathy Selden – het echte lief van Don – mag haar in het grootste geheim dubben. De jaloezie stijgt ten top. Kan Lina het hart van Don alsnog veroveren ? Blijft ze een vedette of valt ze live door de mand ?

Singin’ in the Rain werd gekroond tot beste muziekfilm ooit. De musicalbewerking van de film is dan ook een feest voor het oog en het oor. De topcast die gaat zingen en dansen in de regen ? Michiel De Meyer (Don Lockwood), Daphne Wellens (Kathy Selden), Hilde Van Wesepoel (Lina Lamont) en Nordin De Moor (Cosmo Brown).

Zet hen in een prachtig decor, met de nodige klank- en lichtshow en je weet dat dit wederom een spektakel wordt dat iedereen moet gezien hebben !

Prijs: leden: € 75,25 – inbegrepen: ticket, autocarvervoer en warme dagschotel.

Niet-leden: € 82.

Inschrijven via overschrijving op rekening van Neos Oostkamp – BE81 7380 2969 1924 met de vermelding ‘Singin’ in the Rain + naam en voornaam van elke deelnemer/deelneemster’.

Inschrijven kan tot ten laatste 20 juni 2022 of tot alle tickets weg zijn. Er zijn 20 tickets beschikbaar.

 

Georganiseerd door:
OOSTKAMP
Locatie:
Donkmeer
Donklaan
9290 BERLARE