Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Musical "LES MISERABLES" Capitole Gent
op 25/11/2023 om 15:00 tot 18:00
Programma:

De wereldwijd bejubelde musical, gebaseerd op een boek van Victor Hugo, brengt een aangrijpend en tijdloos verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde. De vernieuwde eigentijdse, spectaculaire versie uit Londen van Cameron Mackintosh strijkt dit najaar neer in ons land.

Het verhaal speelt zich af in Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem koste wat het kost wil bestraffen voor het breken van de voorwaarden?

Les Misérables wordt gebracht door een Nederlandse cast aangevuld met enkele Vlaamse topnamen. Zo maken Nordin De Moor, Jonas Van Geel en Lanthe Tavernier hun opwachting in deze legendarische musical.

Prijs € 67 voor ticket categorie 1. Wij gaan met de trein naar Gent en dan met de tram naar de Capitole. Bedrag over te schrijven op rek. van Neos Torhout met vermelding Misérables en voor woensdag 26 juli 2023.

 

GEWIJZIGDE  DATUM : ZATERDAG 25 november  ipv zondag 26 zoals vermeld op ledenbrief en nu om 15 uur!!

Georganiseerd door:
Neos VZW