Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Slotmanifestatie Fietszoektocht
op 17/10/2023 om 14:00 tot 17:00
Programma:

Slotmanifestatie fietszoektocht Neos West-Vlaanderen om 14u in Jonkhove Aartrijke

De 9de editie van de fietszoektocht was opnieuw een succes. Dat verdient een mooie afsluiter!

Wie loste de vragen van de provinciale fietszoektocht vlekkeloos op? Er worden opnieuw prachtige prijzen uitgedeeld aan de winnaars van de fietszoektocht! Op dinsdag 17 oktober maken we dit bekend tijdens onze slotmanifestatie met gasten Lucien Van Impe, Roger De Vlaeminck en Filip Osselaer

IN ONZEN TIJD met Lucien Van Impe, Roger De Vlaeminck & Filip Osselaer

Mannen die de mooiste zeges behaalden, die de wereld van de koers met verstomming sloegen, die van het eind van de sixties tot een stuk in de jaren tachtig samen lief en leed deelden in het peloton. Over al die schitterende, ontroerende, spannende, sensationele, droevige, fantastische, triestige, hilarische momenten kunnen ze uren praten.

De mooiste anekdotes, de meest memorabele gebeurtenissen vertellen ze vanaf nu in een humoristisch, nostalgisch programma vol straffe verhalen. Lucien en Roger: samen op het podium. Filip Osselaer – auteur van fel bejubelde sportboeken – neemt hen op sleeptouw. Over winnen en verliezen, vallen en opstaan, klimmen en dalen. Over kasseien en bergen, liefde en verdriet, over de tijd van toen, over “onzen tijd”. En over dat ene speciale moment in de zomer van 1975… Met beeld en geluid, truitjes en fietsen.

We verwennen jullie met koffie en pannenkoeken à volonté

Allen welkom, ook wie niet meegefietst heeft. Prijs 18 euro lid / 22euro niet lid

Bedrag over te schrijven op rek. van Neos Torhout met vermelding SLOTMANIFESTATIE en dit voor woensdag 30 augustus 2023. 

Georganiseerd door:
Neos West-Vlaanderen vzw
Locatie:
Lokaal Dienstencentrum JONKHOVE
Aartrijkestraat 9
8211 AARTRIJKE