Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
MelodieŽn voor Miljoenen "Romantische tocht door Centraal- en Oost Europa"
op 29/10/2023 om 16:00 tot 20:00
Programma:

 "Romantische tocht door Centraal- en Oost-Europa"

Het nieuwste concert in de reeks Melodieën voor Miljoenen start met de enthousiaste ‘Carnaval Ouverture’ van Dvořák waarin wervelende passages en gevoelige, melancholische melodieën elkaar afwisselen. De perfecte introductie én een korte inhoud van het door Frascati Symphonic feestelijk gebracht programma.

Het orkest brengt melodieën uit het repertoire voor operette maar ook uit bekende opera’s. Naast de beroemde aria van Tamino uit ‘Die Zauberflöte’ en de‘Laatste Roos’ uit ‘Martha’ van Friedrich von Flotow verrast Frascati Symphonic ook met minder bekende parels. Na de pauze brengt Frascati Symphonic de zaal in de juiste stemming met de overbekende ouverture tot de opera ‘Wilhelm Tell’ van Rossini waarna het publiek geniet van de verfrissende polka ‘Eljen a Magyar’ (= ‘leve de Hongaar’) van Johann Strauß junior.

Wie zichzelf wil trakteren op een muzikale, deugddoende namiddag mag dit concert niet missen. Hier hoor je Frascati Symphonic op zijn best. Een streling voor het oor én het hart.

Ticket categorie  2: € 36 We nemen zelf de trein naar Antwerpen Bedrag over te schrijven op rek. van Neos Torhout met vermelding MELODIEËN en dit voor 18 augustus 2023.

Georganiseerd door:
Neos Nationaal VZW
Locatie:
Koningin Elisabethzaal
Koningin Astridplein 26
2018 ANTWERPEN