Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Voordracht "Hoe slapen weer een zaligheid werd" door Kris Baaert
op 24/10/2023 om 14:00 tot 17:30
Programma:

 "Hoe slapen weer een zaligheid werd" is het levensechte relaas van Kris Baert. 1 op 4 Vlamingen slaapt slecht. Hoe is dat bij jou? Slaap jij goed? Een slechte slaper kan uren wakker liggen, of juist 5 à 6 keer per nacht wakker worden.

Ruim tien jaar lang kampte toenmalig Radio 2-journalist en zangerverteller Kris Baert met slaapproblemen. Onder meer stress en het verlies van zijn vader zorgden ervoor dat hij voortdurend lag te piekeren en maar niet in slaap kon vallen. Uiteindelijk greep hij naar de slaappillen. Tien jaar lang was hij verslaafd tot hij professionele hulp vond. Kris vertelt ronduit over zijn verslaving aan de slaappil en hoe hij er in geslaagd is om ze definitief in de doos te laten. Een praktische lichtvoetigheid, emotie en humor zijn nooit ver weg bij deze bevlogen spreker over die moeilijke periode. Hij geeft een aantal nuttige tips voor wie met dezelfde problemen kampt. Tussendoor zingt hij een paar mooie Nederlandstalige liedjes die iets te maken hebben met slapen en wordt begeleid door gitarist Eddy Peremans.

Gelieve in te schrijven door overschrijving van € 12 (Niet- lid € 15) op rekening BE12 4738 1103 0192 van Neos Torhout met melding SLAPEN en tegen uiterlijk woensdag 18 oktober 2023.

Georganiseerd door:
NEOS TORHOUT
Locatie:
CC de Brouckere CLUB de B
's Gravenwinkelstraat 5
8820 TORHOUT